Truffles s pomarančovým likérom
Annamária Wurster–Nagy
šéfcukrárka Castel Mierovo Pension & Restaurant, 30. apríla 2021
šéfcukrárka Castel Mierovo Pension & Restaurant, 30. apríla 2021
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
16-18 ks
porcií
porcií
Postup
-
1
Smotanu dobre zohrejeme a nalejeme na kúsky polámanej čokolády. Necháme chvíľu postáť a vymiešame dohladka.
- 2
Pridáme nastrúhanú pomarančovú kôru, primiešame pomarančový likér, pomarančovú šťavu a zmäknuté maslo. Hmotu odložíme na noc do chladničky.
- 3
Druhý deň formujeme malé guľky, ktoré obalíme v kakau alebo nasekaných pistáciách.
Tiež Čokoládové guľky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu