
Foto: Pravda, Robert HÜTTNER
10 minút
príprava
príprava
Suroviny
| Guacamole: | |
| 2 ks |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
| 1/2 zväzku |
|
|
|
|
|
|
|
| 2 ks |
|
| 1 ks |
|
| Salsa Mexicana: | |
| 3 ks |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
|
|
|
|
|
|
| 1/2 zväzku |
|
| Salsa X-Nipec: | |
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
|
|
|
|
|
|
| 1/2 zväzku |
|
Postup
-
1
Guacamole: Olúpané avokádo bez kôstky roztlačíme metličkou a zmiešame s ostatnými ingredienciami. Kôstku z avokáda pridáme do Guacamole, povrch potrieme olejom a prikryjeme, aby nezoxidovala.
- 2
Salsa Mexicana: Všetky ingrediencie zmiešame a dochutíme soľou a korením.
- 3
Salsa X-Nipec: Všetky ingrediencie zmiešame a dochutíme soľou a korením. Pred podávaním necháme aspoň 2 hodiny marinovať.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu