
Foto: Pravda, Robert HÜTTNER
10 minút
príprava
príprava
Suroviny
Guacamole: | |
2 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1/2 zväzku |
|
|
|
|
|
2 ks |
|
1 ks |
|
Salsa Mexicana: | |
3 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
|
|
|
|
1/2 zväzku |
|
Salsa X-Nipec: | |
1 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
|
|
|
|
1/2 zväzku |
|
Postup
-
1
Guacamole: Olúpané avokádo bez kôstky roztlačíme metličkou a zmiešame s ostatnými ingredienciami. Kôstku z avokáda pridáme do Guacamole, povrch potrieme olejom a prikryjeme, aby nezoxidovala.
- 2
Salsa Mexicana: Všetky ingrediencie zmiešame a dochutíme soľou a korením.
- 3
Salsa X-Nipec: Všetky ingrediencie zmiešame a dochutíme soľou a korením. Pred podávaním necháme aspoň 2 hodiny marinovať.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu