Totopos (tortillové čipsy s 3 omáčkami)

redakcia - fotkaredakcia, 10. septembra 2009
Totopos (tortillové čipsy s 3 omáčkami)
Foto: Pravda, Robert HÜTTNER
10 minút
príprava

Suroviny

Guacamole:
2 ks
1 ks
1 ks
1/2 zväzku
2 ks
1 ks
Salsa Mexicana:
3 ks
1 ks
1 ks
1/2 zväzku
Salsa X-Nipec:
1 ks
1 ks
1 ks
1/2 zväzku




Postup

  1. 1

    Guacamole: Olúpané avokádo bez kôstky roztlačíme metličkou a zmiešame s ostatnými ingredienciami. Kôstku z avokáda pridáme do Guacamole, povrch potrieme olejom a prikryjeme, aby nezoxidovala.

  2. 2

    Salsa Mexicana: Všetky ingrediencie zmiešame a dochutíme soľou a korením.

  3. 3

    Salsa X-Nipec: Všetky ingrediencie zmiešame a dochutíme soľou a korením. Pred podávaním necháme aspoň 2 hodiny marinovať.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia