Foto: prdelinka
Včera sme mali grilovačku,z 11 pozvaných prišli 4 :D a my nachystaného ako pre armádu.Nevadí :))) Mäso zostalo,zelenina tiež,o pol hodinku príde milovaný z Zobraziť celý popisVčera sme mali grilovačku,z 11 pozvaných prišli 4 :D a my nachystaného ako pre armádu.Nevadí :))) Mäso zostalo,zelenina tiež,o pol hodinku príde milovaný z práce a bude mať chutný,teplý čerstvý obedík :)
príprava
na 250 °C
Postup
-
1
V prvom bode treba zorganizovať grilovačku :P Zostalo nám mäso,ktore bolo odvčera v marináde-pivo,cesnak a grilovacie korenie s bylinkami.
- 2
Zostala nám aj zelenina,jedno koliesko uhorky(to už som zjedla),paprika a syr.
- 3
Mäso som hodila do pekáča,prisipala papriku,cibuľu a dala piecť. Do vrchnáka som dala olej,umyté nové zemiaky a osolila som ich.Vrchnák som položila na pekáč a pečiem :)
- 4
Pred koncom pridám ku kuraťu ešte aj syr,čo zostal. Na foto sa to spolu pečie :))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu