Recepty, kde je petrzlenova
Kou Kou (kju kju)
Název pochází z perského citoslovce pro kokrhání. Jí se totiž běžně ke snídani v podobě nějaké omelety....
Arroz de marisco
Jedlá s plodmi mora sú v európskych končinách príznačné najmä pre oblasť Portugalska a Španielska....
Baklažánové a cuketové lodičky podľa herečky Bibiany Ondrejkovej
Svoje obľúbené zdravé a chutné jedlo, ako stvorené na udržanie štíhlej línie, nám pripravila herečka...
Losos s bylinkovou krustou podávaný s restovanou zeleninou
Rýchlo, moderne a zdravo. Dnes sme v našom štúdiu pripravili šťavnatého a voňavého lososa s...
Chrumkavé cuketové placky
Mladá cuketa a čerstvá petržlenová vňať,
to je kombinácia, ktorá skvele vynikne aj
v obľúbených plackách....
Grécka ryža s citrónom (príloha)
Tento recept pre vás pripravila Lucka, Fitrecepty.
Vynikajúca príloha gréckeho pôvodu, ktorá rozvonia každé jedlo....
Šampiňónová polievka s hnedou ryžou
Tento recept pre vás pripravila Lucka, Fitrecepty.
Mali ste už polievku s ryžou? Ak sa vám táto myšlienka pozdáva, určite vám odporúčam vyskúšať tento recept....
Burrito s hovädzím mäsom, so zeleninou a s hnedou ryžou
Tento recept pre vás pripravila Lucka, Fitrecepty.
Aj vy ste milovníkmi burrita? My by sme ho doma teda vedeli jesť donekonečna....
Vyprážané bryndzové placky
Mnohí z nás pri varení používajú koreninové zmesi z obchodu, ktoré sú plné soli a glutamanu....
Restovaná karí ryža s ananásom
Tento recept pre vás pripravila Lucka, Fitrecepty.
Máte chuť na exotiku? Skúste toto jednoduché bezmäsité jedlo s ryžou na thajský spôsob, ktoré si pripravíte behom pár minút....
Jednoduché bryndzové pirohy
Kilo zemiakov v šupke uvaríme v osolenej vode domäkka. Scedíme, necháme vychladnúť, ošúpeme a...
Zelerová polievka so syrovými krekrami podľa Zuzany Hakovej
Ochutnajte krémovú zelerovú polievku so mozzarellovými krekrami v podaní slovenskej módnej návrhárky Zuzany Hakovej.
Kokosovo-limetková kuracia karí polievka
Tento recept pre vás pripravila Lucia z Fitrecepty. Poďte aj vy vyskúšať túto exotickú dokonalosť v podobe polievky....
Pečené kuracie stehná s luxusnou omáčkou
Opäť výborný recept od kamaráta Brepty. Tá omáčka si naozaj zaslúži názov "luxusná", je výborná....
Grilovaný rib eye steak so zeleninovým šalátom
Rib eye steak pripravujeme z mäsa, ktoré zrelo 3–4 týždne, vtedy je jeho konzistencia ideálna....
Šampiňóny na francúzsky spôsob
Žampiony na másle zastříknuté bílým vínem. Ideálně s bílým pečivem,
Hovädzie po burgundsky
Hovädzie mäso na burgundský spôsob
s poriadnou dávkou červeného vína chutí neodolateľne. Tajomstvo jeho dokonalej chuti spočíva...
Teľacia roláda s omeletou, parmezánom a so špenátom
Mäsové rolády sú tradičnou veľkonočnou špecialitou.
Jemné teľacie mäso v kombinácii s lístkami mladého špenátu, omeletou...
Spanakopita - grécky špenátový koláč
Spanakopita (Σπανακόπιτα). Tento recept pochádza z Grécka....
Paprikáš z hlivy ustricovej
Huby, zvlášť čerstvé, majú v našej rodinnej kuchyni „po praslici aj po meči“, nezastupiteľné miesto....
Kuracie na smotane a šampiňónoch
Mäso nakrájame na rezne, ochutíme soľou a korením, potrieme horčicou z oboch strán a necháme...
Žemličkový bylinkový chlieb
Sezóna medvedieho cesnaku práve začína, tak ju treba využiť napríklad na takýto trhací bylinkový chlieb.
Kou Kou (kju kju)
Název pochází z perského citoslovce pro kokrhání. Jí se totiž běžně ke snídani v podobě nějaké omelety....
Arroz de marisco
Jedlá s plodmi mora sú v európskych končinách príznačné najmä pre oblasť Portugalska a Španielska....
Baklažánové a cuketové lodičky podľa herečky Bibiany Ondrejkovej
Svoje obľúbené zdravé a chutné jedlo, ako stvorené na udržanie štíhlej línie, nám pripravila herečka...
Losos s bylinkovou krustou podávaný s restovanou zeleninou
Rýchlo, moderne a zdravo. Dnes sme v našom štúdiu pripravili šťavnatého a voňavého lososa s...
Chrumkavé cuketové placky
Mladá cuketa a čerstvá petržlenová vňať, to je kombinácia, ktorá skvele vynikne aj v obľúbených plackách....
Grécka ryža s citrónom (príloha)
Tento recept pre vás pripravila Lucka, Fitrecepty. Vynikajúca príloha gréckeho pôvodu, ktorá rozvonia každé jedlo....
Šampiňónová polievka s hnedou ryžou
Tento recept pre vás pripravila Lucka, Fitrecepty. Mali ste už polievku s ryžou? Ak sa vám táto myšlienka pozdáva, určite vám odporúčam vyskúšať tento recept....
Burrito s hovädzím mäsom, so zeleninou a s hnedou ryžou
Tento recept pre vás pripravila Lucka, Fitrecepty. Aj vy ste milovníkmi burrita? My by sme ho doma teda vedeli jesť donekonečna....
Vyprážané bryndzové placky
Mnohí z nás pri varení používajú koreninové zmesi z obchodu, ktoré sú plné soli a glutamanu....
Restovaná karí ryža s ananásom
Tento recept pre vás pripravila Lucka, Fitrecepty. Máte chuť na exotiku? Skúste toto jednoduché bezmäsité jedlo s ryžou na thajský spôsob, ktoré si pripravíte behom pár minút....
Jednoduché bryndzové pirohy
Kilo zemiakov v šupke uvaríme v osolenej vode domäkka. Scedíme, necháme vychladnúť, ošúpeme a...
Zelerová polievka so syrovými krekrami podľa Zuzany Hakovej
Ochutnajte krémovú zelerovú polievku so mozzarellovými krekrami v podaní slovenskej módnej návrhárky Zuzany Hakovej.
Kokosovo-limetková kuracia karí polievka
Tento recept pre vás pripravila Lucia z Fitrecepty. Poďte aj vy vyskúšať túto exotickú dokonalosť v podobe polievky....
Pečené kuracie stehná s luxusnou omáčkou
Opäť výborný recept od kamaráta Brepty. Tá omáčka si naozaj zaslúži názov "luxusná", je výborná....
Grilovaný rib eye steak so zeleninovým šalátom
Rib eye steak pripravujeme z mäsa, ktoré zrelo 3–4 týždne, vtedy je jeho konzistencia ideálna....
Šampiňóny na francúzsky spôsob
Žampiony na másle zastříknuté bílým vínem. Ideálně s bílým pečivem,
Hovädzie po burgundsky
Hovädzie mäso na burgundský spôsob s poriadnou dávkou červeného vína chutí neodolateľne. Tajomstvo jeho dokonalej chuti spočíva...
Teľacia roláda s omeletou, parmezánom a so špenátom
Mäsové rolády sú tradičnou veľkonočnou špecialitou. Jemné teľacie mäso v kombinácii s lístkami mladého špenátu, omeletou...
Spanakopita - grécky špenátový koláč
Spanakopita (Σπανακόπιτα). Tento recept pochádza z Grécka....
Paprikáš z hlivy ustricovej
Huby, zvlášť čerstvé, majú v našej rodinnej kuchyni „po praslici aj po meči“, nezastupiteľné miesto....
Kuracie na smotane a šampiňónoch
Mäso nakrájame na rezne, ochutíme soľou a korením, potrieme horčicou z oboch strán a necháme...
Žemličkový bylinkový chlieb
Sezóna medvedieho cesnaku práve začína, tak ju treba využiť napríklad na takýto trhací bylinkový chlieb.