Cuketa s ryžou a bryndzou
Foto: ryzasos
Jednoduchý, ľahší recept na teplý večer. Plné chuti a vlákniny. Vyskúšajte ako rýchlu večeru počas týždňa.
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryžu SOS Long uvarte podľa návodu na obale.
- 2
Dochuťte soľou a čiernym korením.
- 3
Cuketu nakrájajte na kolieska a uvarte na pare alebo jemne ugrilujte na oleji, ako to preferujete.
- 4
Na tanier uložte cuketu, posypte uvarenou ryžou, podrvenou bryndzou a petržlenovou vňaťou. Dochuťte citrónovou šťavou, soľou a čiernym korením.
Tiež ryža:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu