Bezlepkový cuketový nákyp
Foto: potravinarskavyrobaliana
Vďačný recept, do ktorého môžete nakrájať napríklad mäso z obeda, šampiňóny, slaninu. Výborné pohostenie pre návštevu, ktoré je rýchlo hotové.
30
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
30-35 minút
na 190 °C
na 190 °C
Postup
-
1
Na väčšom strúhadle nastrúhame cuketu, syr a cibuľu. Pridáme pretlačený cesnak, na kúsky nakrájanú šunku, vajcia, olej a dochutíme soľou, vegetou, nasekanou petržlenovou vňaťou a mletým čiernym korením. Všetko premiešame a prisypeme Universal mix a kypriaci prášok do pečiva.
- 2
Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme vo vyhriatej rúre pri 190 °C 30 - 35 minút.
- 3
Cuketový nákyp necháme vychladnúť. Podávame so zeleninou, dipom alebo samotné.
Tiež cuketový nákyp:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu