Cuketový nákyp
Cuketový nákyp

Bezlepkový cuketový nákyp

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 28. augusta 2023. Komerčný recept.

Vďačný recept, do ktorého môžete nakrájať napríklad mäso z obeda, šampiňóny, slaninu. Výborné pohostenie pre návštevu, ktoré je rýchlo hotové.

30
porcií
30 minút
príprava
30-35 minút
na 190 °C

Suroviny

700 g
250 g
1 bal.
200 g
200 g
1 ks
4 ks
4 strúčiky
50 ml
2 KL
1 KL




Postup

  1. 1

    Na väčšom strúhadle nastrúhame cuketu, syr a cibuľu. Pridáme pretlačený cesnak, na kúsky nakrájanú šunku, vajcia, olej a dochutíme soľou, vegetou, nasekanou petržlenovou vňaťou a mletým čiernym korením. Všetko premiešame a prisypeme Universal mix a kypriaci prášok do pečiva.

  2. 2

    Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme vo vyhriatej rúre pri 190 °C 30 - 35 minút.

  3. 3

    Cuketový nákyp necháme vychladnúť. Podávame so zeleninou, dipom alebo samotné.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia