Pečeňové halušky
Pečeňové halušky

Bezlepkové pečeňové halušky do polievky

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 22. októbra 2023

Komu sa zunujú rezance, tak nech vyskúša pečeňové halušky do polievky. Príjemná zmena v domácom slepačom či zeleninovom vývare.

6
porcií
25 minút
príprava
3 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
1 strúčik
1 ks




Postup

  1. 1

    Kuracie pečienky pomelieme alebo nakrájame na drobno. Nožom popritláčame, aby z nich vznikla kaša. Pridáme k nim vajce, prelisovaný strúčik cesnaku a dochutíme. Poriadne zmiešame a hmotu necháme postáť, pokiaľ nám vo väčšom hrnci zovrie voda.

  2. 2

    Cez haluškár do vriacej vody nahádžeme pečeňové halušky. Zamiešame a povaríme 3 minúty.

  3. 3

    Halušky vyberieme z vody a necháme odkvapkať. Pokvapkáme olejom, premiešame, aby sa nezlepili a podávame s domácim vývarom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia