Bezlepkové pečeňové halušky do polievky
Foto: potravinarskavyrobaliana
Komu sa zunujú rezance, tak nech vyskúša pečeňové halušky do polievky. Príjemná zmena v domácom slepačom či zeleninovom vývare.
6
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
3 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie pečienky pomelieme alebo nakrájame na drobno. Nožom popritláčame, aby z nich vznikla kaša. Pridáme k nim vajce, prelisovaný strúčik cesnaku a dochutíme. Poriadne zmiešame a hmotu necháme postáť, pokiaľ nám vo väčšom hrnci zovrie voda.
- 2
Cez haluškár do vriacej vody nahádžeme pečeňové halušky. Zamiešame a povaríme 3 minúty.
- 3
Halušky vyberieme z vody a necháme odkvapkať. Pokvapkáme olejom, premiešame, aby sa nezlepili a podávame s domácim vývarom.
Tiež pečeňové halušky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu