Reďkovková nátierka
Reďkovková nátierka

Jarná reďkovková nátierka

borkabb - bez fotkyborkabb, 28. mája 2021

Ľahká svieža jarná nátierka na pečivo alebo samotný dip.

6
porcií
15 minút
príprava

Suroviny

1 zväzok
250 g
2 ks (uvarené na tvrdo)




Postup

  1. 1

    Reďkovky nastrúhame na jemno, vytlačíme z nich vodu.

  2. 2

    Uvaríme vajíčka na tvrdo, ošúpeme a nastrúhame najemno.

  3. 3

    Všetky suroviny zmiešame s tvarohom, pridáme najemno nakrájanú pažítku, petržlenovú vňať, pár kvapiek citrónu, osolíme a okoreníme podľa chuti.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia