Parmezán

Energia 1880 KJ
Kalórie 459,0 kcal22.95%
Sacharidy 0,00 g0%
Tuky 32,70 g46.71%
* parmezán - nutričné hodnoty pre 100g

Recepty, kde je parmezán

prazdny

Avokádové špagety podľa Mirky Marčekovej a Davida Árvu

Cestoviny

Špagety s avokádom nám uvarili operní speváci a pedagógovia Muzikálovej akadémie - Mirka Marčeková a David Árva,...

prazdny

Teľacia roláda s omeletou, parmezánom a so špenátom

Hlavné jedlá

Mäsové rolády sú tradičnou veľkonočnou špecialitou. Jemné teľacie mäso v kombinácii s lístkami mladého špenátu, omeletou...

prazdny

Krevety v studenej smotanovej omáčke

Predjedlá

Nie som závislý na plodoch mora, ale hrebenatky (vegetariáni mora) a krevety som si veľmi obľúbil....

prazdny

Paprikáš z hlivy ustricovej

Hlavné jedlá

Huby, zvlášť čerstvé, majú v našej rodinnej kuchyni „po praslici aj po meči“, nezastupiteľné miesto....

prazdny

Cuketové cestoviny s pestom

Cestoviny

Výborné cuketové cestoviny. Najlepšie sú s domácim pestom no aj s kupovaným vám budú určite chutiť....

prazdny

Bezlepkové zemiakové gnocchi s medvedím cesnakom

Cestoviny

Zemiakové gnocchi s medvedím cesnakom sú jedlom, ktoré si určite treba navariť hneď, ako vykukne prvý medvedí cesnak....

prazdny

Cestoviny s gorgonzolovou omáčkou, hľuzovkou a pancettou

Cestoviny

Jednoduchý hravý recept na skvelé domáce cestoviny vám v tomto videu predstaví účastník kulinárskej show Bez servítky...

prazdny

Bryndzové rizoto s panenkou a so slivkami

Bravčové mäso

Netradičný recept na bryndzové rizoto, ktoré pripravila finalistka súťaže Pečie celé Slovensko Katarína Novotová.

prazdny

Mäsovo-zeleninový nákyp v chrumkavej kruste

Hlavné jedlá

Zaujímavý a chutný mäsovo-zeleninový nákyp nám pripravila finalistka šou Pečie celé Slovensko Lucia Piterka.

prazdny

Cestoviny bucatini s krevetami a arrabbiata omáčkou

Cestoviny

Krevety majú vysoké hladiny omega-3 mastných kyselín, nízke hladiny ortuti, vysoký obsah vápnika, jódu a bielkovín, ale majú nízky obsah potravinovej energie....

prazdny

Paradajkový šalát so syrom burrata

Bezmäsité jedlá

Burrata je taliansky syr z kravského mlieka, ktorý vyzerá ako mozzarella, má však vnútro zo smotany....

prazdny

Paradajkové cestoviny s vodkou

Cestoviny

Jeden z ľahších, ale za to veľmi dobrých receptov, na ktoré netreba veľa vecí a...

prazdny

Brokolicovo-cícerová polievka s parmezánom

Večera

Vyvážená paleta chutí rôznych druhov zeleniny, s pár chrumkavými kúskami brokolice, dozdobená nastrúhaným parmezánom....

prazdny

Párty tyčinky z krémového tvarohu s parmezánom

Slané chuťovky

Myslím, že rôzne variácie tohto receptu sa už objavili tisíckrát. Ten môj vznikol náhodou, ...

prazdny

Risotto z pečenej tekvice

Hlavné jedlá

Jesenný upgrade pravého talianskeho risotta.

prazdny

Vegetariánske Spaghetti Carbonara

Cestoviny

Bezmäsitý pohľad na taliansku klasiku.

prazdny

Tekvicovo-fazuľová polievka s krúpami

Večera

Zasýti a zahreje, je chutná a zdravá. U nás začína obdobie polievok a táto patrí...

prazdny

Risotto black rice podľa Mishe

Bezmäsité jedlá

V tomto videu nám speváčka a fotografka Misha predstaví jednoduchý recept na prípravu zdravého zeleninového risotta z...

prazdny

Hliva kotúčová – kráľovské trúby s vajíčkami

Bezmäsité jedlá

Slovenské čerstvé tu nenájdem. Siahol som po „kúpenských umelých“ kráľovských trúbach (hliva kotúčová, Pleurotus eryngii)....

prazdny

Cuketové tyčinky

Bezmäsité jedlá

Toto je zatiaľ podľa nás jeden z najlepších receptov na cuketu akú som skúsila. A to...