Čipsy z chlebových placiek s dipmi
Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, 10. júna 2023
mesačník Varecha, 10. júna 2023

Foto: Kulinární studio MAFRA
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Chlebové placky nakrájame na kusy. Rozložíme ich na plech a potrieme olejom zmiešaným s korením (mletá paprika, mletý koriander a drvená rasca). Posypeme nastrúhaným parmezánom.
- 2
Pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C asi 10 minút do zlatista a do chrumkava.
- 3
Medzitým si pripravíme dipy. Mascarpone rozšľaháme s čili. Kyslú smotanu rozmiešame s kúskami avokáda. Chrumkavé čipsy servírujeme spoločne s dipmi.
Tiež čipsy:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu