Ružičkový kel s parmezánom
Foto: frommykitchendotcom
20 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Ružičkový kel očistíme (odstránime vrchné listy, odrežeme hlúbik). Na dno plechu dáme trochu olivového oleja a vysypeme polovicu parmezánu.
- 2
Ružičkový kel ukladáme vedľa seba rozrezanou časťou nadol a osolíme. Potrieme ho roztopeným maslom, pridáme nakrájanú slaninu a posypeme zvyškom parmezánu.
- 3
Dáme piecť na 20 minút na 180 °C. Výborne chutí napríklad s grilovaným mäskom.
Tiež ružičkový kel:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu