Recepty, kde je parmezán
Zapekané penne s kuracím mäsom, kukuricou a so syrom
Extra krémové cestoviny pre celú rodinu.
Jesenný šalát s pečenými zemiačikmi
Je to jednoduché a chutné jedlo. Jesenný som ho nazvala preto, že práve začiatkom jesene...
Špagety so syrovo-šampiňónovou omáčkou a s mäsovými guľkami
Naše obľúbené špagety podľa môjho vymysleného receptu....
Cesnakové venčeky s bazalkovým pestom a parmezánom
Výborné cesnakové venčeky trochu inak, ako ich poznáme....
Zapekaný baklažán na taliansky spôsob
Umyté baklažány nakrájame na plátky hrubé asi dva centimetre. Z oboch strán ich osolíme, pár...
Soesjes - snack z odpaľovaného cesta dochuteného syrom
Tento malý snack milujú najmä Holanďania. Jedia ho k pivku, večer, keď sa stretávajú s priateľmi či s rodinou....
Jeseter so špenátovým pyré, zemiakovým gratinom a s parmezánovými čipsami
Rybu umyjeme, osušíme a narežeme na porcie. Potom ju osolíme, okoreníme a trochu potrieme...
Cestoviny s omáčkou z Ajvaru
Jemná chuť Ajvaru doplní chuť tohto jednoduchého jedla. Ideálne, keď potrebujete niečo chutné a „rýchle“....
Baklažánové a cuketové lodičky podľa herečky Bibiany Ondrejkovej
Svoje obľúbené zdravé a chutné jedlo, ako stvorené na udržanie štíhlej línie, nám pripravila herečka...
Losos s bylinkovou krustou podávaný s restovanou zeleninou
Rýchlo, moderne a zdravo. Dnes sme v našom štúdiu pripravili šťavnatého a voňavého lososa s...
Bezlepkový obed z jedného hrnca
Aj vám prekáža po obede neporiadok? Máme pre vás riešenie. Bezlepkový obed z jedného hrnca....
Rýchle cestoviny s pestom zo sušených paradajok
Cestoviny (také, aké máte radi) dáme variť do osolenej vody.
Zubáč s cviklovým rizotom a pečenou hruškou
Šéfkuchár z Oravy Mário Ťapaj nám pripravil rýchle a zdravé jedlo.
Bezlepkové cestoviny s pečenými paradajkami
Bezlepkové cestoviny padnú vhod, keď nemáme čas na zdĺhavé vyváranie obeda. Okrem toho sú veľmi chutné....
Šafranové rizoto s kuracím steakom
V ďalšej časti seriálu Varecha bez servítky, nám víťaz televíznej kulinárskej šou Adam Domorák navaril krémové...
Jemná teľacia sekaná Bankov
Teľacie mäso je v mojich spomienkach spojené s obľúbenou pochúťkou môjho otca, B. P. Plnená teľacia hruď....
Avokádové špagety podľa Mirky Marčekovej a Davida Árvu
Špagety s avokádom nám uvarili operní speváci a pedagógovia Muzikálovej akadémie - Mirka Marčeková a David Árva,...
Teľacia roláda s omeletou, parmezánom a so špenátom
Mäsové rolády sú tradičnou veľkonočnou špecialitou.
Jemné teľacie mäso v kombinácii s lístkami mladého špenátu, omeletou...
Krevety v studenej smotanovej omáčke
Nie som závislý na plodoch mora, ale hrebenatky (vegetariáni mora) a krevety som si veľmi obľúbil....
Paprikáš z hlivy ustricovej
Huby, zvlášť čerstvé, majú v našej rodinnej kuchyni „po praslici aj po meči“, nezastupiteľné miesto....
Cuketové cestoviny s pestom
Výborné cuketové cestoviny. Najlepšie sú s domácim pestom no aj s
kupovaným vám budú určite chutiť....
Bezlepkové zemiakové gnocchi s medvedím cesnakom
Zemiakové gnocchi s medvedím cesnakom sú jedlom, ktoré si určite treba navariť hneď, ako vykukne prvý medvedí cesnak....
Zapekané penne s kuracím mäsom, kukuricou a so syrom
Extra krémové cestoviny pre celú rodinu.
Jesenný šalát s pečenými zemiačikmi
Je to jednoduché a chutné jedlo. Jesenný som ho nazvala preto, že práve začiatkom jesene...
Špagety so syrovo-šampiňónovou omáčkou a s mäsovými guľkami
Naše obľúbené špagety podľa môjho vymysleného receptu....
Cesnakové venčeky s bazalkovým pestom a parmezánom
Výborné cesnakové venčeky trochu inak, ako ich poznáme....
Zapekaný baklažán na taliansky spôsob
Umyté baklažány nakrájame na plátky hrubé asi dva centimetre. Z oboch strán ich osolíme, pár...
Soesjes - snack z odpaľovaného cesta dochuteného syrom
Tento malý snack milujú najmä Holanďania. Jedia ho k pivku, večer, keď sa stretávajú s priateľmi či s rodinou....
Jeseter so špenátovým pyré, zemiakovým gratinom a s parmezánovými čipsami
Rybu umyjeme, osušíme a narežeme na porcie. Potom ju osolíme, okoreníme a trochu potrieme...
Cestoviny s omáčkou z Ajvaru
Jemná chuť Ajvaru doplní chuť tohto jednoduchého jedla. Ideálne, keď potrebujete niečo chutné a „rýchle“....
Baklažánové a cuketové lodičky podľa herečky Bibiany Ondrejkovej
Svoje obľúbené zdravé a chutné jedlo, ako stvorené na udržanie štíhlej línie, nám pripravila herečka...
Losos s bylinkovou krustou podávaný s restovanou zeleninou
Rýchlo, moderne a zdravo. Dnes sme v našom štúdiu pripravili šťavnatého a voňavého lososa s...
Bezlepkový obed z jedného hrnca
Aj vám prekáža po obede neporiadok? Máme pre vás riešenie. Bezlepkový obed z jedného hrnca....
Rýchle cestoviny s pestom zo sušených paradajok
Cestoviny (také, aké máte radi) dáme variť do osolenej vody.
Zubáč s cviklovým rizotom a pečenou hruškou
Šéfkuchár z Oravy Mário Ťapaj nám pripravil rýchle a zdravé jedlo.
Bezlepkové cestoviny s pečenými paradajkami
Bezlepkové cestoviny padnú vhod, keď nemáme čas na zdĺhavé vyváranie obeda. Okrem toho sú veľmi chutné....
Šafranové rizoto s kuracím steakom
V ďalšej časti seriálu Varecha bez servítky, nám víťaz televíznej kulinárskej šou Adam Domorák navaril krémové...
Jemná teľacia sekaná Bankov
Teľacie mäso je v mojich spomienkach spojené s obľúbenou pochúťkou môjho otca, B. P. Plnená teľacia hruď....
Avokádové špagety podľa Mirky Marčekovej a Davida Árvu
Špagety s avokádom nám uvarili operní speváci a pedagógovia Muzikálovej akadémie - Mirka Marčeková a David Árva,...
Teľacia roláda s omeletou, parmezánom a so špenátom
Mäsové rolády sú tradičnou veľkonočnou špecialitou. Jemné teľacie mäso v kombinácii s lístkami mladého špenátu, omeletou...
Krevety v studenej smotanovej omáčke
Nie som závislý na plodoch mora, ale hrebenatky (vegetariáni mora) a krevety som si veľmi obľúbil....
Paprikáš z hlivy ustricovej
Huby, zvlášť čerstvé, majú v našej rodinnej kuchyni „po praslici aj po meči“, nezastupiteľné miesto....
Cuketové cestoviny s pestom
Výborné cuketové cestoviny. Najlepšie sú s domácim pestom no aj s kupovaným vám budú určite chutiť....
Bezlepkové zemiakové gnocchi s medvedím cesnakom
Zemiakové gnocchi s medvedím cesnakom sú jedlom, ktoré si určite treba navariť hneď, ako vykukne prvý medvedí cesnak....