Stredomorský koláč s tuniakom a ryžou na spôsob fritatty
Foto: ryzasos
Frittata je talianske jedlo na báze vajec podobné omelete alebo quiche ale bez cesta a s rôznymi náplňami. V tomto recepte používame ryžu a Zobraziť celý popisFrittata je talianske jedlo na báze vajec podobné omelete alebo quiche ale bez cesta a s rôznymi náplňami. V tomto recepte používame ryžu a tuniaka, vynikajúce!
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na veľkej nepriľnavej panvici rozohrejte olej a na miernom ohni za občasného miešania smažte nakrájanú cibuľu.
- 2
Medzitým uvarte ryžu podľa návodu na obale.
- 3
V miske vyšľahajte vajcia, dochuťte soľou a korením.
- 4
K cibuli pridajte uvarenú ryžu, scedeného tuniaka, mozzarellu, parmezán a nakrájané sušené paradajky.
- 5
Premiešajte a dochuťte soľou a čiernym korením.
- 6
Pridajte vajcia, hrsť rukoly a bazalku a premiešajte. Opekajte, kým vajcia nestuhnú.
- 7
Pred podávaním ešte vložte zmes do teplovzdušnej rúry s módom "gril", aby povrch zhnedol.
- 8
Nakrájajte a podávajte s extra rukolou. Dobrú chuť.
Tiež ryža:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu