Paradajky lúpané

Paradajky lúpané ako ingrediencia v receptoch:

  • Bezlepkové cestoviny s tuniakom a paradajkami

    Bezlepkové cestoviny s tuniakom a paradajkami

    Rýchle bezlepkové jedlo, ktoré sa podarí aj začiatočníkovi v kuchyni. Chutné a jednoduché bezlepkové cestoviny s tuniakovou omáčkou s paradajkami. Už dnes ich môžete večerať, ak máte po ruke bezlepkové cestoviny PROCEL.

  • Pikantný paradajkový dip (videorecept)

    Pikantný paradajkový dip (videorecept)

    Vhodný k tortilám, alebo aj na hrianky.

  • Kelová polievka (fotorecept)

    Kelová polievka (fotorecept)

    Kel má málo kalórií a nízky glykemický index, čo z kelu robí skvelú zložku redukčnej stravy. To však nie je všetko. Kel ma vysoký obsah vody, preto je skvelou voľbou počas horúčav. Osviežuje a...

  • Chicken Tikka Masala - národné jedlo Veľkej Británie (videorecept)

    Chicken Tikka Masala - národné jedlo Veľkej Británie (videorecept)

    Počas typickej glasgowskej upršanej noci dostal šofér autobusu Ali Ahmed Aslam chuť na indické karí. Objednal si ho v reštaurácii, ale bolo príliš suché, tak ho čašníkovi vrátil. Čašník nevedel, čo má s jedlom...

  • Recept bez obrázku

    Obaľovaný zapekaný baklažán v paradajkovo-bazalkovej omáčke so syrom

    Zdravý, jednoduchý a chutný recept ak nevieme čo s baklažánom.

  • Paradajkové cestoviny s fazuľovými guľôčkami

    Paradajkové cestoviny s fazuľovými guľôčkami

    Možno aj vy máte radi cestoviny s mäsovými guľkami, ale aj táto verzia s týmito fazuľovými určite zachutí nejednému mäsožravcovi. Viac foto na skatulkavkuchyni. sk

  • Pastiersky koláč so šošovicou

    Pastiersky koláč so šošovicou

    Originál recept možno poznáte pod názvom Shepherds Pie. Pochádza z britskej kuchyne a pripravuje sa z hovädzieho alebo jahňacieho mäsa. Ja mám však radšej jeho vegetariánsku verziu.

  • Segedínsky guláš (fotorecept)

    Segedínsky guláš (fotorecept)

    Z času na čas si doprajeme dobrý segedínsky guláš, keď už sa pustím do varenia, tak nech je to aspoň z 2 kg mäsa :) nech ho je plný hrniec... No a nakoniec zistím, ...

  • Šošovicové guľôčky

    Šošovicové guľôčky

    Jednoduchý a zdravý vegetariánsky recept. Mne sa na jar proste žiada niečo takéto ľahké.

  • Fazuľový guláš s údeným kolenom
  • Hovädzie mäso z tlakového hrnca (fotorecept)

    Hovädzie mäso z tlakového hrnca (fotorecept)

    Výhody varenia v tlakovom hrnci... Zachovanie väčšieho množstva živín, výraznejšia chuť jedla, úspora času, úspora energií a jednoduchosť.

  • Cícer na karí

    Cícer na karí

    V poslednej dobe mi veľmi zachutila zelenina na spôsob karí. Nie som v tom určite žiaden odborník, ale je to veľmi rýchle a jednoduché a práve to ma na tom baví.

  • Osso buco à la milanese

    Osso buco à la milanese

    Mám kuchársku knihu s talianskymi receptami. Rada by som sa s vami podelila o jeden vyborný recept z tejto knihy.

  • Kuřecí stehýnka po myslivecku

    Kuřecí stehýnka po myslivecku

    Kuřecí stehýnka osolíme a opepříme, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na oleji. Pak stehýnka vyjmeme, do výpeku dáme nakrájenou slaninu, česnek, cibuli, vše orestujeme.

  • Bolonská omáčka

    Bolonská omáčka

    Receptov na bolonskú omáčku je veľmi veľa. Netvrdím, že ten môj je ten správny taliansky, ale podelím sa o recept, ktorý nám doma veľmi chutí...

  • Moja rajčinová polievka

    Moja rajčinová polievka

    Paradajka je hlavným zdrojom lykopénu – prírodného karotenoidu (červeného farbiva) a antioxidantu, ktorý chráni organizmus pred rakovinou prsníka, prostaty, žalúdka, hrubého čreva, pľúc a kožnými ochoreniami. Podporuje liečbu pri neplodnosti a znižuje riziko...

  • Čili z červenej šošovice

    Čili z červenej šošovice

    Cibuľu, cesnak a papriku nakrájame nadrobno. Asi 10 minút restujeme na panvici s olivovým olejom na miernej teplote.

  • Šošovicový dhal

    Šošovicový dhal

    Aj pre mňa trošku exotický druh jedla, ktoré radšej ochutnám niekde v reštaurácii ako doma. Ale netreba sa toho báť. Veľmi mi chutilo a určite budem pripravovať čoskoro znova.

  • Mangoldové závitky (fotorecept)

    Mangoldové závitky (fotorecept)

    Mangoldové listy jsou ideální balicí folií nejen masa, ale i hub a zeleniny. V tomto případě jsem zvolila mleté maso. Vajíčko a cibuli jsem nezapomněla, nedala jsem!

  • Bolonská omáčka(fotorecept)

    Bolonská omáčka(fotorecept)

    Pre každého, kto miluje chuť Talianska. Originál podľa mňa :)



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist