Bezlepkové cestoviny s tuniakom a paradajkami
Rýchle bezlepkové jedlo, ktoré sa podarí aj začiatočníkovi v kuchyni. Chutné a jednoduché bezlepkové cestoviny s tuniakovou omáčkou s paradajkami. Už dnes ich môžete večerať, ak máte po ruke bezlepkové cestoviny PROCEL.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
500 g |
|
6 ks čerstvé |
|
1 konzerva |
|
4 strúčiky |
|
50 ml |
|
1 ČL |
|
2 PL strúhaný |
|
|
|
|
|
1 konzerva |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Cestoviny Procel uvaríme v osolenej vode podľa návodu.
- 2
Kým sa cestoviny varia, pripravíme si omáčku. Paradajky umyjeme a zalejeme vriacou vodou. Necháme postáť pár minút, potom scedíme, olúpeme šupku a nakrájame na malé kúsky. Na rozpálenom olivovom oleji orestujeme na drobno nakrájaný cesnak, pridáme paradajky a premiešame. Restujeme pár minút a potom pridáme lúpané paradajky z konzervy a tuniaka. Všetko necháme spolu prevariť, nakoniec osolíme, okoreníme a dochutíme nasekaným čerstvým alebo sušeným oreganom. Scedené uvarené cestoviny podávame s omáčkou a posypané parmezánom.
- 3
Bezgluténové cestoviny Procel od Novalimu sú vyrobené z prirodzene bezlepkových surovín a obsahujú aj vaječný bielok. Ponúkame ich v rôznych obľúbených tvaroch ako napríklad fliačky, kolienka, niťovky, špirálky a pod. tak, aby ste si z nich mohli pripraviť tradičné jedlá, ktoré máme všetci tak radi alebo zavárky do polievky.
Tiež s tuniakom:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre