Bravčové a telacie mleté

Recepty, kde je bravčové a telacie mleté

prazdny

Domáca huspenina

Bravčové mäso

Doprajte si poriadnu porciu kolagénu pre zdravé kĺby a pružnú pokožku v podobe chutnej domácej huspeniny...

prazdny

Rebierka v sladkokyslej omáčke s jazmínovou ryžou

Bravčové mäso

Vitajte v kuchyni plnej vôní a chuťových explózií! Dnes vám predstavíme recept na lahodné rebierka v sladkokyslej omáčke, podávané s jazmínovou ryžou....

prazdny

Grilované bravčové rebierka v marináde

Bravčové mäso

Bravčové rebierka budú hviezdou každej letnej grilovačky. Mäso má najlepšiu chuť až pri kosti, preto...

prazdny

Pľúcka na smotane

Hlavné jedlá

Sú dva typy ľudí - buď ich milujú alebo ich zatracujú. My patríme k tým prvým....

prazdny

Domáce jaternice

Bravčové mäso

„Hurky“ nemajú byť plané, a aby to tak nebolo, netreba šetriť mäsom, malo by...

prazdny

Ryža s bravčovými líčkami

Bravčové mäso

Chutný recept, ktorý zahreje počas chladných a daždivých dní.

prazdny

Pečené bravčové rebierka

Bravčové mäso

Ja som ich piekla v rúre, ale hodia sa aj na opekačku....

prazdny

Džatky s bravčovými líčkami na víne a zelenine

Bravčové mäso

Bravčové líčka umyjeme, očistíme a osušíme. Očistíme koreňovú zeleninu a nakrájame ju na väčšie kusy...

prazdny

Jaternice s krúpami

Bravčové mäso

Čisté črevá deň vopred namočíme do vody. Všetko mäso dáme variť do veľkého hrnca alebo kotla a vkladáme...

prazdny

Pomaly pečené rebrá s barbeque omáčkou

Bravčové mäso

Cibuľu nakrájame najdrobnejšie, ako sa dá, a smažíme ju na oleji 4–5 minút, až kým nezmäkne....

prazdny

Cuketová omáčka, tříbarevná rýže a masové koule

Hovädzie mäso

Mleté maso osolíme, opepříme a přidáme ostatní suroviny a propracujeme. Utvoříme koule a poklademe je...

prazdny

Panenka s líčkami, kalerábovým pyré a hlivou

Bravčové mäso

V rozpustenej husacej masti, do ktorej sme pridali cesnak, bobkový list a tymian, pomaly konfitujeme...

prazdny

Grilované rebierka

Bravčové mäso

Na prvú marinádu zmiešame koreniny a soľ s olejom. Marinádou dôkladne potrieme rebierka. Zabalíme ich...

prazdny

Paella

Bravčové mäso

Vynikajúca paella pripravená na uhlí.

prazdny

Bravčové rebrá na rasci a bielom víne

Bravčové mäso

Dnešný sviatočný obed. Bravčové rebierko som piekla na rasci a bielom víne.

prazdny

Pečené mäso podľa Zuzany Vačkovej

Bravčové mäso

Slovenská herečka Zuzana Vačková nás pozvala do svojej kuchyne a pripravila pre nás Pečené mäsko. Pozrite...

prazdny

Líčka na tmavom pive s hrachovým pyré

Bravčové mäso

Líčka očistíme od hrubých blán a dôkladne umyjeme v studenej vode, osolíme a okoreníme z každej...

prazdny

Líčka s medom a pivom à la Leopold I. Belgický

Bravčové mäso

Opracované líčka opečieme na oleji, osolíme a okoreníme. Na výpeku orestujeme cibuľu s cesnakom, pridáme med a...

prazdny

Bravčové líčka s omáčkou z koreňovej zeleniny

Bravčové mäso

Líčka: Na oleji restujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a zeleninu dohneda, pridáme horčicu a očistené kúsky bravčových líčok. Zalejeme...

prazdny

Pečené rebierka marinované v čiernom pive

Bravčové mäso

Rebierka nakrájame na porcie a pridáme všetky ingrediencie, premiešame a dáme piecť na 160 °C domäkka.

prazdny

Domáca jaternička kupati

Hovädzie mäso

Jedlá s tajomstvom. Už názov napovedá, že sa v nich skrýva ďalší rozmer – tajomná plnka,...

prazdny

Zabíjačkové delikatesy s paprikovou penou

Bravčové mäso

Bravčová panenka: Očistenú panenku sprudka opečieme na panvici a naložíme ju do zmesi z cukru, zo soli a...

prazdny

Líčka s chrenovým žemľovým nákypom

Bravčové mäso

Čaro domova a tradícií. Tak vyzerá najkrajšia podoba Vianoc. Spravidla nechýba kapustnica a kapor so šalátom, ale ani ďalšie jedlá,...

prazdny

Rebrá na rošte

Bravčové mäso

Radi grilujete? A neviete si predstaviť leto bez grilovania? Tak v tom prípade máme pre Vás nenáročný,...

prazdny

Líčka na zelenine s hubovou štrúdľou

Bravčové mäso

Očistenú mrkvu a cibuľu nakrájame na kocky, nakrájame aj stopkový zeler. V hrnci rozpálime polovicu bravčovej...

prazdny

Pečené rebrá s javorovým sirupom

Bravčové mäso

Použite javorový sirup, šťavnaté rebierka, Lagris ryžu troch farieb a Podravka grill tekutú marinádu a...

prazdny

Kotlovina

Bravčové mäso

Kotlovina je ľudové jedlo, ktoré sa pripravuje predovšetkým na podujatiach, kde sa zhromažďuje obrovského množstvo...