Grilované rebrá
Grilované rebrá

Rebrá na rošte

podravka - fotkapodravka, 6. septembra 2017. Komerčný recept.
Rebrá na rošte
Foto: podravka

Radi grilujete? A neviete si predstaviť leto bez grilovania? Tak v tom prípade máme pre Vás nenáročný, no predsa chutný recept pre prípravu grilovaných bravčových rebier. Nechajte vyniknúť chuť netradičných korenín, ktoré sme pre Vás namiešali.

4
porcie
50 + 180 minút
príprava

Suroviny

1,2 kg
Marináda:
25 g
2 PL
1 PL
1-2 KL
50 ml
50 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Marinádu pripravíme z Podravky grill classic, citrónovej šťavy, sójovej omáčky, Ajvaru Podravka, červeného vína a oleja.

  2. 2

    Zalejeme ňou narezané rebrá, premiešame a dáme do chladničky na cca 3 hodiny.

  3. 3

    Marinované rebrá vyberieme z marinády a pečieme na grile. Počas pečenia mäso potierame zvyškom marinády.

  4. 4

    Podávame s pečenými zemiakmi alebo grilovanou zeleninou.

Diskusia k receptu