Rebrá na rošte
Foto: podravka
Radi grilujete? A neviete si predstaviť leto bez grilovania? Tak v tom prípade máme pre Vás nenáročný, no predsa chutný recept pre prípravu grilovaných Zobraziť celý popisRadi grilujete? A neviete si predstaviť leto bez grilovania? Tak v tom prípade máme pre Vás nenáročný, no predsa chutný recept pre prípravu grilovaných bravčových rebier. Nechajte vyniknúť chuť netradičných korenín, ktoré sme pre Vás namiešali.
porcie
príprava
Postup
-
1
Marinádu pripravíme z korenia grill classic, citrónovej šťavy, sójovej omáčky, Ajvaru , červeného vína a oleja.
- 2
Zalejeme ňou narezané rebrá, premiešame a dáme do chladničky na cca 3 hodiny.
- 3
Marinované rebrá vyberieme z marinády a pečieme na grile. Počas pečenia mäso potierame zvyškom marinády.
- 4
Podávame s pečenými zemiakmi alebo grilovanou zeleninou.
Tiež rebrá:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu