Pečené rebrá s javorovým sirupom
Foto: podravka
Použite javorový sirup, šťavnaté rebierka, Lagris ryžu troch farieb a Podravka grill tekutú marinádu a uvidíte, aký zaujímavý obed navaríte.
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Rebrá nakrájame na menšie kusy, prelejeme ich grill tekutou marinádou BBQ a necháme marinovať najmenej 30 minút.
- 2
Marinované rebrá dáme do vymasteného pekáča alebo panvice a pečieme v predhriatej rúre pri teplote 180 °C približne 30 minút. Potom ich polejeme javorovým sirupom a pečieme ešte 20 minút.
- 3
Papriky nakrájame na kocky a opečieme na malom množstve oleja. Keď sú opečené, vyberieme ich panvice a pridáme nasekaný cesnak, soľ a korenie.
- 4
Ryžu uvaríme v osolenej vode podľa návodu, scedíme, pridáme opečené papriky s cesnakom a jemne premiešame.
- 5
Pečené rebrá podávame s ryžou a paprikou.
Tiež pečené rebrá:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu