Pečené rebrá s javorovým sirupom

podravkaPodravka, 4. augusta 2017 10:00. Tento recept je komerčný recept.
Ďalšie recepty »

Pečené rebrá s javorovým sirupomFoto: podravka

Použite javorový sirup, šťavnaté rebierka, Lagris ryžu troch farieb a Podravka grill tekutú marinádu a uvidíte, aký zaujímavý obed navaríte.

4
porcie
60 min
príprava
50 min
na 180 °C

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Rebrá nakrájame na menšie kusy, prelejeme ich Podravka grill tekutou marinádou BBQ a necháme marinovať najmenej 30 minút.

  2. 2

    Marinované rebrá dáme do vymasteného pekáča alebo panvice a pečieme v predhriatej rúre pri teplote 180 °C približne 30 minút. Potom ich polejeme javorovým sirupom a pečieme ešte 20 minút.

  3. 3

    Papriky nakrájame na kocky a opečieme na malom množstve oleja. Keď sú opečené, vyberieme ich panvice a pridáme nasekaný cesnak, soľ a korenie.

  4. 4

    Ryžu uvaríme v osolenej vode podľa návodu, scedíme, pridáme opečené papriky s cesnakom a jemne premiešame.

  5. 5

    Pečené rebrá podávame s ryžou a paprikou.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist