Pečené rebrá s arašidovou tarhoňou
Martin Labanc
majiteľ a šéfkuchár Poľnej kuchyne, 12. septembra 2017
majiteľ a šéfkuchár Poľnej kuchyne, 12. septembra 2017

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
120 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Bravčové rebrá osolíme, okoreníme a pečieme na pekáči v rúre pri 180 °C približne dve hodiny. Počas pečenia rebrá polievame výpekom.
- 2
Tarhoňu uvaríme podľa návodu na obale. Na oleji orestujeme pokrájanú červenú papriku a arašidy. Ochutíme soľou, prípadne korením.
- 3
Upečené rebrá preliate výpekom podávame s uvarenou tarhoňou ozdobenou orestovanou paprikou s arašidami. Dozdobíme koriandrovou alebo petržlenovou vňaťou a podávame s cibuľkou v sladkokyslom náleve.
Tiež pečené rebrá:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
No ale aka si zaostala, to je predsa umelecke foto :-)))