Ryža s bravčovými líčkami
Foto: ryzasos
Chutný recept, ktorý zahreje počas chladných a daždivých dní.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nastrúhajte paradajku. Očistite a nakrájajte zvyšok zeleniny (mrkva, pór, cibuľa, cesnak).
- 2
Líčka očistite, dochuťte soľou a korením a orestujte na olivovom oleji v hrnci na stredne vysokej teplote.
- 3
K mäsu pridajte mletú papriku a chvíľu restujte. Potom pridajte nastrúhanú paradajku spolu s bobkovým listom. Varte 5 minút. Prilejte víno, hrniec prikryte a varte 15 minút.
- 4
Do hrnca pridajte ryžu a vývar, opäť dochuťte soľou a čiernym korením.
- 5
Po dovarení na jemno nasekajte petržlenovú vňať a posypte ňou hotový pokrm. Podávajte a dobrú chuť.
Tiež bravčové líčka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu