Bravčové líčka
Bravčové líčka

Ryža s bravčovými líčkami

ryzasos - fotkaRyža SOS, 29. januára 2023. Komerčný recept.
Ryža s bravčovými líčkami
Foto: ryzasos

Chutný recept, ktorý zahreje počas chladných a daždivých dní.

4
porcie
15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

350 g
900 ml
3 ks
1 ks
1 ks
1/2 PL
1/2 ks
1/2 ks
3 strúčiky
150 ml
1 ks
 čerstvá




Postup

  1. 1

    Nastrúhajte paradajku. Očistite a nakrájajte zvyšok zeleniny (mrkva, pór, cibuľa, cesnak).

  2. 2

    Líčka očistite, dochuťte soľou a korením a orestujte na olivovom oleji v hrnci na stredne vysokej teplote.

  3. 3

    K mäsu pridajte mletú papriku a chvíľu restujte. Potom pridajte nastrúhanú paradajku spolu s bobkovým listom. Varte 5 minút. Prilejte víno, hrniec prikryte a varte 15 minút.

  4. 4

    Do hrnca pridajte ryžu a vývar, opäť dochuťte soľou a čiernym korením.

  5. 5

    Po dovarení na jemno nasekajte petržlenovú vňať a posypte ňou hotový pokrm. Podávajte a dobrú chuť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia