Grilované rebierka
4
porcie
porcie
90 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1,5 kg |
|
1. marináda: | |
1 ČL |
|
2 ČL |
|
75 ml |
|
1 ČL |
|
2. marináda: | |
1 dcl |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
4 PL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Na prvú marinádu zmiešame koreniny a soľ s olejom. Marinádou dôkladne potrieme rebierka. Zabalíme ich do alobalu a dáme do chladu odležať aspoň na hodinku. Potom ich vyberieme a necháme zohriať na izbovú teplotu.
- 2
Medzitým si pripravíme druhú marinádu z piva, medu, sladkej mletej papriky a kečupu.
- 3
Rebierka zabalené v alobale dáme na gril a pomaly grilujeme z oboch strán. Keď sú už takmer hotové, odbalíme ich, potrieme druhou marinádou a dáme na gril dopiecť. Grilované rebierka podávame s opečeným chlebom, chrenom, horčicou, kyslými uhorkami alebo baraními rohmi.
Tiež grilované rebierka:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu