Grilované rebierka
Grilované rebierka

Grilované rebierka

palma - fotkapalma, 29. mája 2019. Komerčný recept.
Grilované rebierka
Foto: palma
4
porcie
90 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1,5 kg
1. marináda:
1 ČL
2 ČL
75 ml
1 ČL
2. marináda:
1 dcl
1 PL
1 PL
4 PL




Postup

  1. 1

    Na prvú marinádu zmiešame koreniny a soľ s olejom. Marinádou dôkladne potrieme rebierka. Zabalíme ich do alobalu a dáme do chladu odležať aspoň na hodinku. Potom ich vyberieme a necháme zohriať na izbovú teplotu.

  2. 2

    Medzitým si pripravíme druhú marinádu z piva, medu, sladkej mletej papriky a kečupu.

  3. 3

    Rebierka zabalené v alobale dáme na gril a pomaly grilujeme z oboch strán. Keď sú už takmer hotové, odbalíme ich, potrieme druhou marinádou a dáme na gril dopiecť. Grilované rebierka podávame s opečeným chlebom, chrenom, horčicou, kyslými uhorkami alebo baraními rohmi.

Diskusia k receptu