Grilované rebierka
Foto: palma
4
porcie
porcie
90 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na prvú marinádu zmiešame koreniny a soľ s olejom. Marinádou dôkladne potrieme rebierka. Zabalíme ich do alobalu a dáme do chladu odležať aspoň na hodinku. Potom ich vyberieme a necháme zohriať na izbovú teplotu.
- 2
Medzitým si pripravíme druhú marinádu z piva, medu, sladkej mletej papriky a kečupu.
- 3
Rebierka zabalené v alobale dáme na gril a pomaly grilujeme z oboch strán. Keď sú už takmer hotové, odbalíme ich, potrieme druhou marinádou a dáme na gril dopiecť. Grilované rebierka podávame s opečeným chlebom, chrenom, horčicou, kyslými uhorkami alebo baraními rohmi.
Tiež grilované rebierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu