Bageta

Bageta ako ingrediencia v receptoch:

  • Zapiekanka - poľská zapekaná bageta
  • Domáce klobásky v bagete
  • Obložená bageta vo vajci

    Obložená bageta vo vajci

    Pomerne sýte jedlo, plné energie. Opäť letáčiková inšpirácia, ktorá sa mi páčila ešte viac, než som čakala. :)

  • Zapekaná špargľa v šunke (fotorecept)

    Zapekaná špargľa v šunke (fotorecept)

    Tip: Hlavičky sú najlepšie Zo špargle sú najchutnejšie hlavičky, skúste si ich uvariť v pare a zjesť len jemne osolené s kvapkou olivového oleja.

  • Šalát s hlivou, lesnými hríbikmi a so slaninkou
  • Francúzska cibuľová polievka (fotorecept)

    Francúzska cibuľová polievka (fotorecept)

    Nedávno ma v televízii upútal tento recept a uvedomila som si ako dááávno som túto polievku nevarila. Ráno pochmúrne, šedé, vietor. a čo už človeka zohreje najlepšie (okrem lásky), ak vstáva s ubolenými...

  • Chrumkavé súdky s rybou (fotorecept)

    Chrumkavé súdky s rybou (fotorecept)

    ... aj s málom sa dá vyčarovať niečo zaujímavé.

  • Kaki bruschetta

    Kaki bruschetta

    Mála som doma kaki, ktoré surové veľmi neobľubujem, ale bolo mi ľúto ich len tak nechať, aby sa nakoniec vyhodili, tak som trochu googlila až som našla základ receptu + som niečo svoje pridala.

  • Recept bez obrázku

    Nátierka z krabích tyčiniek

    Chutila aj tým, ktorý krabie tyčinky moc radi nemajú...

  • Paradajkové Carpaccio so syrovým krémom (fotorecept)

    Paradajkové Carpaccio so syrovým krémom (fotorecept)

    Dnes pri nakupe potravin som si za pokladnami vsimla stojan s malymi brozurkami a tato ma inspirovala k tomuto predjedlu.

  • Hovädzie carbonnade (fotorecept)

    Hovädzie carbonnade (fotorecept)

    Nedávno sme toto jedli na návšteve, chutilo, tak som si pýtala recept a dnes som to uvarila. Recept je z knihy od francuzskej kucharky, meno som zabudla. Carbonnade znamená v preklade pripravený na drevenom...

  • Zapečený Brie s medom a orechami

    Zapečený Brie s medom a orechami

    Tento recept ma naučil jeden talian žijúci v Kanade počas študijného pobytu v Lisabone. Tento recept pripravil počas jednej party a zmizol ako prvý. Hlavne sa netreba báť tej kombinácie a vyskúšať to. Výsledok fakt stojí...

  • Paradajkový aspik s mozzarellou ako jednohubky a v šaláte (fotorecept)

    Paradajkový aspik s mozzarellou ako jednohubky a v šaláte (fotorecept)

    Rada zbieram inšpirácie. Niekedy dlho ukladám, nechávam zrieť. V pamäti som mala obrázok paradajkového želé s kockami eidamu v ňom, zo staršieho Dobrého jedla asi z 2006. Rada nechávam fantázii rozprestrieť krídla... Želé,...

  • Bageta s dlhým olivovým olejom

    Bageta s dlhým olivovým olejom

    Vyskúšajte zdravé predjedlo. Spaľujte tuk chutnou bagetou s olivovým olejom! Bageta s ochuteným olivovým olejom dodá telu potrebné sacharidy, ktoré sa pomaly vylučujú, čím napomáhajú vzniku novej svalovej hmoty s účinkom spálenia nadbytočného tuku.

  • Cuketovo-paradajkové čatní

    Cuketovo-paradajkové čatní

    Chutná, rýchla a ľahká príloha k mäsu, alebo len tak s pečivom na letnú večeru. Odporúčam vyskúšať, môj manžel si niekedy nevedel predstaviť jedlo bez mäsa. Ale časy sa menia a toto naozaj zbožňuje...

  • Žemľovka na slano (fotorecept)

    Žemľovka na slano (fotorecept)

    Toto jedlo je dobry sposob ako vyuzit stare rozky alebo zemle. Ja som postupovala podla receptu ktory som nasla na internete. Pouzite suroviny sa ale daju obmienat podla toho, co kto ma rad. Urcite by...

  • Krevety na víne

    Krevety na víne

    Naše oblubene vikendove ranajky, priprava trva dlhšie ako samotne varenie, treba si všetky suroviny pripravit. Skušal som to už aj so zelenym korenim(v naleve) a kaparami, vyborne.



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist