Sendvič s marinovaným kuracím mäsom
Šimon Smrtič
šéfkuchár a majiteľ bistier Kaliforňan v Bratislave, 12. júla 2020
šéfkuchár a majiteľ bistier Kaliforňan v Bratislave, 12. júla 2020

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Suroviny
500 g vykostené |
|
|
|
4 ks |
|
1 ks |
|
1 PL |
|
z 1/2 citróna |
|
1 ČL |
|
3 PL |
|
1 ČL |
|
3 PL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Marináda: V nádobe zmiešame worcesterskú omáčku, olivový olej, horčicu a citrónovú šťavu a zmes vymixujeme ponorným mixérom. Jednu lyžicu tejto zmesi zmiešame s 3 lyžicami majonézy. Nakrájané kuracie stehná marinujeme vo zvyšku marinády.
- 2
Namarinované mäso potom dôkladne opečieme na rozpálenej panvici.
- 3
Bagetu pozdĺžne rozkrojíme. Spodnú polovicu bagety natrieme majonézovou omáčkou, pridáme mäso a rímsky šalát. Zakryjeme hornou polovicou bagety.
Tiež sendvič:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu