Kurací sendvič
Kurací sendvič

Sendvič s marinovaným kuracím mäsom

Šimon Smrtič
šéfkuchár a majiteľ bistier Kaliforňan v Bratislave, 12. júla 2020
Sendvič s marinovaným kuracím mäsom
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

500 g vykostené
4 ks
1 ks
1 PL
z 1/2 citróna
1 ČL
3 PL
1 ČL
3 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Marináda: V nádobe zmiešame worcesterskú omáčku, olivový olej, horčicu a citrónovú šťavu a zmes vymixujeme ponorným mixérom. Jednu lyžicu tejto zmesi zmiešame s 3 lyžicami majonézy. Nakrájané kuracie stehná marinujeme vo zvyšku marinády.

  2. 2

    Namarinované mäso potom dôkladne opečieme na rozpálenej panvici.

  3. 3

    Bagetu pozdĺžne rozkrojíme. Spodnú polovicu bagety natrieme majonézovou omáčkou, pridáme mäso a rímsky šalát. Zakryjeme hornou polovicou bagety.

Recept je zaradený do kategórií:
Jedlá z hydiny, Kuracie mäso, Olovrant, Slané chuťovky, Oprážané

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre