Bruschetty s avokádom
Jaroslav Wyka
šéfkuchár Natacha Pacal Restaurant v Bratislave, 8. januára 2021
šéfkuchár Natacha Pacal Restaurant v Bratislave, 8. januára 2021
Foto: Pravda - Robert Hüttner
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Bagetu nakrájame našikmo a opečieme na troške olivového oleja.
- 2
Očistené avokádo nasekáme nadrobno alebo rozmixujeme v kuchynskom mixéri s olivovým olejom, citrónovou šťavou, so štipkou soli a s mletým korením.
- 3
Na opečené plátky bagety navrstvíme avokádo, ozdobíme reďkovkou a žeruchou.
Tiež bruschetta:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu