Bruschetty s avokádom
Jaroslav Wyka
šéfkuchár Natacha Pacal Restaurant v Bratislave, 8. januára 2021
šéfkuchár Natacha Pacal Restaurant v Bratislave, 8. januára 2021

Foto: Pravda - Robert Hüttner
15 minút
príprava
príprava
Suroviny
1 ks |
|
1 ks zrelé |
|
2 PL |
|
1 ČL |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Bagetu nakrájame našikmo a opečieme na troške olivového oleja.
- 2
Očistené avokádo nasekáme nadrobno alebo rozmixujeme v kuchynskom mixéri s olivovým olejom, citrónovou šťavou, so štipkou soli a s mletým korením.
- 3
Na opečené plátky bagety navrstvíme avokádo, ozdobíme reďkovkou a žeruchou.
Tiež bruschetta:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre