Kanapky s kôprovou penou a lososom a s prosciuttom a melónom
Martin Kochan a Milan Nemčík
z penziónu Sonja vo Vranove nad Topľou, 29. augusta 2019
z penziónu Sonja vo Vranove nad Topľou, 29. augusta 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
S kôprovou penou a lososom: | |
1 ks |
|
200 g |
|
100 g |
|
|
|
250 g |
|
|
|
|
|
|
|
S prosciuttom a melónom: | |
1 ks |
|
1 KL |
|
100 g |
|
200 g |
|
150 g |
|
|
Postup
-
1
Kanapky s kôprovou penou a lososom: Šľahačkovú smotanu vyšľaháme s posekaným kôprom. Ochutíme soľou, korením a citrónovou šťavou. Pomocou cukrárenského vrecúška nanesieme na opečenú bagetku a ozdobíme kúskom údeného lososa a rukolou.
- 2
Kanapky s prosciuttom a melónom: Zmäknuté maslo spolu s horčicou vymiešame dohladka a natrieme na opečenú bagetku. Navrch poukladáme prosciutto a žltý melón. Dozdobíme rukolou.
Tiež jednohubky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Jedny kanapky sú s kôprovou penou a lososom a druhé kanapky sú s prosciuttom a melónom. Čiže ide o dve rôzne kombinácie surovín. Preto toľko áčiek. Keby sme spojku a nepoužili, vyzeralo by to tak, že ide o jeden druh kanapiek, na ktorých sa nachádzajú všetky štyri ingdrediencie naraz.