Crostini so špenátom a s prepeličím volským očkom
Ján Cigánik
šéfkuchár hotela Vienna House Easy v Bratislave, 22. marca 2018
šéfkuchár hotela Vienna House Easy v Bratislave, 22. marca 2018

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
5 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Bagetu šikmým rezom narežeme na 1 – 1,5 cm hrubé plátky, ktoré poukladáme na plech a zapečieme v rúre pri teplote 200 °C asi 5 minút. Ricottu podľa potreby dochutíme soľou a bielym korením a natrieme na vychladnuté bagetky.
- 2
Baby špenát podusíme na panvici s cesnakom, ochutíme soľou a čerstvo mletým čiernym korením. Po vychladnutí dáme na ricottu. Vajíčka upečieme na panvici ako volské oči.
Tiež chlebíky:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu