Ragú z divinových vnútorností s kelom fotorecept
Martin Novák
šéfkuchár Šimák Zámok Pezinok, 8. februára 2020
šéfkuchár Šimák Zámok Pezinok, 8. februára 2020
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Vnútornosti očistíme a nakrájame na malé kúsky.
-
2
Cibuľu a cesnak opečieme dozlatista na bravčovej masti. Potom pridáme nakrájané vnútornosti a zarestujeme.
-
3
Po zatiahnutí pridáme paradajkovú pastu a koreniny. Potom podlievame červeným vínom a dusíme asi 10 minút, kým nie sú vnútornosti mäkké. Pred dokončením ochutíme soľou a korením.
- 4
Listy kelu blanšírujeme vo vriacej vode 30 sekúnd. Potom prelejeme ľadovou vodou, pred podávaním ohrejeme na masle a soli. Celé jedlo podávame na opečenom pečive.
Tiež ragú:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 4
Diskusia k receptu