Bageta vo vajíčku so šampiňónmi fotorecept
Foto: jomuro
Keď máme odležané bagetky, použijeme ich vo vajíčku a výsledkom budú výborné raňajky či večera.
2-4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Vajcia s mliekom rozšľaháme. Podľa chuti pridame trocha soli.
- 2
Prekrojené bagety namočíme do vajíčka a poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Navrch dáme na plátky nakrájané šampiňóny.
- 3
Bagety necháme zapiecť v rúre vyhriatej na 180 °C. Keď sú v "polčase" vyberieme ich z rúry.
- 4
Pridáme šunku a syr, necháme dopiecť.
- 5
Zapečené bagety vo vajíčku môžeme servírovať, ideálne hneď za tepla.
- 2
Môže byť