Krkovička s koriandrom a paradajkovým šalátom

František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince****, 27. júna 2017 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Krkovička s koriandrom a paradajkovým šalátomFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 min
príprava
20 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Krkovičku nakrájame na porcie, potrieme olivovým olejom premiešaným s koriandrom a limetkovou šťavou a necháme hodinu odpočívať.

  2. 2

    Gril rozpálime a mäso opekáme z každej strany 5 – 8 minút. Presunieme na tanier a zakryjeme alobalom. Gril znova rozpálime, cherry paradajky potrieme olejom a opekáme 2 – 3 minúty.

  3. 3

    Potom dáme paradajky do misy, premiešame s olivami, mätou a octom, osolíme a okoreníme. Plátky bagety potrieme olejom a opečieme. Krkovičku podávame so šalátom a s bagetkou.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist