Bruschetta
Bruschetta

Bruschetty s paradajkami a mozzarellou

Jaroslav Wyka
šéfkuchár Natacha Pacal Restaurant v Bratislave, 2. januára 2021
Bruschetty s paradajkami a mozzarellou
Foto: Pravda - Robert Hüttner
20 minút
príprava

Suroviny

1 ks
3 ks väčšie
1 ks
pár lístkov




Postup

  1. 1

    Bagetu nakrájame našikmo a opečieme na troške olivového oleja.

  2. 2

    Paradajky nakrájame na malé kocky, pridáme soľ, korenie, olivový olej, a zastrekneme vínnym octom. Dobre premiešame.

  3. 3

    Na opečené bagetky navrstvíme paradajkovú zmes, pridáme nadrobno natrhanú mozzarellu alebo poprekrajované baby mozzarelly a dozdobíme lístkami bazalky.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia