Bruschetty s paradajkami a mozzarellou
Jaroslav Wyka
šéfkuchár Natacha Pacal Restaurant v Bratislave, 2. januára 2021
šéfkuchár Natacha Pacal Restaurant v Bratislave, 2. januára 2021
Foto: Pravda - Robert Hüttner
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Bagetu nakrájame našikmo a opečieme na troške olivového oleja.
- 2
Paradajky nakrájame na malé kocky, pridáme soľ, korenie, olivový olej, a zastrekneme vínnym octom. Dobre premiešame.
- 3
Na opečené bagetky navrstvíme paradajkovú zmes, pridáme nadrobno natrhanú mozzarellu alebo poprekrajované baby mozzarelly a dozdobíme lístkami bazalky.
Tiež bruschetta:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu