Bruschetty s medovou cibuľou a hruškou
Jaroslav Wyka
šéfkuchár Natacha Pacal Restaurant v Bratislave, 5. januára 2021
šéfkuchár Natacha Pacal Restaurant v Bratislave, 5. januára 2021

Foto: Pravda - Robert Hüttner
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame na pásiky, zarestujeme na oleji, pridáme med. Podlejeme červeným vínom a dusíme domäkka (podľa potreby prilejeme troška vody).
- 2
Hrušku nakrájame na hrubšie polmesiačiky, vyberieme jadierka a opečieme na rozpálenej panvici.
- 3
Bagetu nakrájame našikmo a opečieme na troške olivového oleja. Navrstvíme udusenú cibuľu, ozdobíme hruškou a vlašskými orechmi. Ak chceme, aby mala bruschetta výraznejšiu chuť, môžeme ju doplniť syrom s modrou plesňou.
Tiež bruschetta:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu