Hrianka s bazalkovou ricottou a hubami
Zoltán Bako
šéfkuchár a majiteľ Restarantu 70 v Ostrove, 12. septembra 2019
šéfkuchár a majiteľ Restarantu 70 v Ostrove, 12. septembra 2019

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
200 g |
|
100 g (alebo hnedé šampiňóny) |
|
4 ks |
|
4 strúčiky |
|
1 zväzok |
|
1 PL |
|
|
|
|
|
1 PL |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Huby nakrájame na plátky a s trochou oleja restujeme v panvici asi 5 minút. Nakoniec osolíme, okoreníme a necháme vychladnúť.
- 2
Paradajky zbavíme jadier a nakrájame na malé kocky, cesnak očistíme a nasekáme. Paradajky, cesnak a ricottu zmiešame, osolíme, okoreníme, pridáme citrónovú šťavu a vmiešame posekanú bazalku.
- 3
Plátky šikmo nakrájanej bagety opečieme. Natrieme ricottovou zmesou a navrch uložíme huby.
Tiež s hubami:
- 2
Diskusia k receptu