Hrianka s bazalkovou ricottou a hubami
Zoltán Bako
šéfkuchár a majiteľ Restarantu 70 v Ostrove, 12. septembra 2019
šéfkuchár a majiteľ Restarantu 70 v Ostrove, 12. septembra 2019
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Huby nakrájame na plátky a s trochou oleja restujeme v panvici asi 5 minút. Nakoniec osolíme, okoreníme a necháme vychladnúť.
- 2
Paradajky zbavíme jadier a nakrájame na malé kocky, cesnak očistíme a nasekáme. Paradajky, cesnak a ricottu zmiešame, osolíme, okoreníme, pridáme citrónovú šťavu a vmiešame posekanú bazalku.
- 3
Plátky šikmo nakrájanej bagety opečieme. Natrieme ricottovou zmesou a navrch uložíme huby.
Tiež s hubami:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu