Hrianka s bazalkovou ricottou a hubami

Zoltán Bako
šéfkuchár a majiteľ Restarantu 70 v Ostrove, 12. septembra 2019 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Hrianka s bazalkovou ricottou a hubamiFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
20 min
príprava

Suroviny

200 g
100 g (alebo hnedé šampiňóny)
4 ks
4 strúčiky
1 zväzok
1 PL
1 PL
TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Huby nakrájame na plátky a s trochou oleja restujeme v panvici asi 5 minút. Nakoniec osolíme, okoreníme a necháme vychladnúť.

  2. 2

    Paradajky zbavíme jadier a nakrájame na malé kocky, cesnak očistíme a nasekáme. Paradajky, cesnak a ricottu zmiešame, osolíme, okoreníme, pridáme citrónovú šťavu a vmiešame posekanú bazalku.

  3. 3

    Plátky šikmo nakrájanej bagety opečieme. Natrieme ricottovou zmesou a navrch uložíme huby.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist