Rezeň na pekáči
tento recept mám od kmotry robila ho keď jej syn mál 1 sväté prijímanie.
Kuracie stehná na šampiňónoch
Najradšej z kuracieho mäsa mám vykostené stehná bez kože, z tohto mäsa sa dá spraviť vlastne...
Košické rezne
prvá alternatíva na recept opačne obaľované rezne akurát som ho našiel vo svojom zozname receptov
Vyprážaný rezeň Klasika
Keďže varíme tento týždeň z bravčového, tak samozrejme nemože chýbať recept na klasické bravčové rezne...
Bravčová krkovička s cesnakom
Tento recept je môj vlastný a pripravujem ho na nedeľný obed. Je vynikajúci a veľmi chutný a...
Ovčiarsky nákyp
Recept som objavila v staršom čísle časopisu Dobré jedlo. Pôvodne obsahuje mleté hovädzie mäso, ale...
Francúzska kapusta
Meno tomuto jedlu som dal ja. Už som prečítal hodne receptov aj kucharských kníh, ale...
Bravčová panenka s Hermelínom a brusnicami
tiež veľmi dobré mäsko ... foto pridám nabudúce ...
Rezne pod perinou
Tieto rezne sú výborné, šťavnaté, vhodné aj na slávnostné príležitosti.
Krupicový nákyp
je to dobrota aj studená aj teplá. Recept mám z Nemecka ale niečo podobné sa varí...
Rezeň s PH
Pracovný názov bol:Dvojfarebný rezeň ale po dohode s autorom nápadu, zo sebou, som sa rozhodol pre PH....
Brokovnica opretá o prsia
Brokolicu-brokovnicu som urobila príťažlivejšou pre manžela - oprela som ju na pekáči o kuracie prsia a zapiekla...
Kačacie prsia na vidiecky spôsob
Ďalší z mojich obľúbených receptov som totiž vyznávač jednoduchých ale zato efektných jedál a toto je jedno...
Opačné obaľované rezne
Je to starý klasicky recept mám ho od mojej sestry ktorá to pripravovala na svojej 50 a...
Plnené kapiové rezne
Opečieme červené kapie v rúre, kým zmäknú. Odstránime semiačka a stopky. Snažíme sa, ...
Rožkové knedličky
Recept doniesla do roboty jedna moja kolegyňa, bolo to už dávno. Náhodou sa mi ...
Bravčové mäso po Uhorsky
Bravčové stehno nakrájame na rezne, osolíme, postrašíme mletou červenou paprikou a mletým čiernym korením z...
Bravčové medailónky s jablkami
pochádza s mojej kuchyne a parí medzi moje najobľúbenejšie recepty používané na rôzne slávnostnejšie obedy.
Tradičný židovský šolet
Do hrnca dáme fazuľu a krúpy. Vložíme mäso vcelku, umyté vajcia, cibuľu aj cesnak...
Plnený pstruh na izraelský spôsob
Pstruhy opláchneme v studenej vode, osušíme, osolíme, posypeme čiernym korením a pokvapkáme čerstvou citrónovou...
Plnená panenka
Panenku rozrezať a naklepať na tenšie plátky. Na plnku zmiešať vajcia, nakrájané rožky, petržlenovú...
Penne s kuracím mäsom a gorgonzolou
Na olivovom oleji opiecť na kúsky nakrájané kuracie prsia, pridať biele víno a povariť 5 min....
Kuracie prsia so špagetami
Kuracie prsia nakrájať na vačšie kúsky. Osoliť, okoreniť a upiecť na panvici s olivovým olejom....
Špagety s parmezánovou omáčkou
Dať variť cestoviny podľa návodu. Na panvicu dať olivový olej, pridať maslo, citrónovú šťavu...
Hovädzí guláš Čovňomajvarechastojí a Pracovná polievka
Podľa mňa je guláš čiste improvizačné jedlo, kde nie je stanovené množstvo, typ a druh jednotlivých surovín...