Pečená krkovička na rošte

tlustoch - fotkatlustoch, 28. mája 2011

Je to výborné mäso, už si nepametám odkial mám recept.

60 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg




Postup

  1. 1

    Bravčovú krkovičku nakrájať na plátky. Naklepať ,každý plátok posoliť, natrieť olejom,pretlačeným alebo nastrúhaným cesnakom,posypať vegetou,čier.mletým korením nechať stáť 15 minút . Cibulu nakrájať na tenké okruhlé plátky.

  2. 2

    Roztiahneme alobal tak, aby sa mäso dalo zabaliť. A začneme ukladať ,plátok mäsa položíme na alobal,na mäso položíme cibulové krúžky a na to mäso a zas cibulu. Tak to opakujeme až do konca, ukončiť ukladanie tak aby na vrchu bola cibula. Zabaliť do alobalu a nechať stať 3 hodiny na chladnom mieste. Rozbaliť alobal a piecť na rošte obojstrane do červena. Podávať s mäkkým chlebom.

Diskusia k receptu

myis
Rada by som vedela, či je možné toto mäso upiecť aj v rúre na rošte na grilovanie (takto grilujem pstruhov a lososa). Teda dalo by sa to??Čakám na odpoveď!!??
tlustoch
Určite sa to dá tu sa jedná len oto,aby sa do toho mäsa vstrebali tie rôzné chuťovky včetne soli pani viera 1.