Je to výborné mäso, už si nepametám odkial mám recept.
60 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bravčovú krkovičku nakrájať na plátky. Naklepať ,každý plátok posoliť, natrieť olejom,pretlačeným alebo nastrúhaným cesnakom,posypať vegetou,čier.mletým korením nechať stáť 15 minút . Cibulu nakrájať na tenké okruhlé plátky.
- 2
Roztiahneme alobal tak, aby sa mäso dalo zabaliť. A začneme ukladať ,plátok mäsa položíme na alobal,na mäso položíme cibulové krúžky a na to mäso a zas cibulu. Tak to opakujeme až do konca, ukončiť ukladanie tak aby na vrchu bola cibula. Zabaliť do alobalu a nechať stať 3 hodiny na chladnom mieste. Rozbaliť alobal a piecť na rošte obojstrane do červena. Podávať s mäkkým chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu