Clafoutis s čučoriedkami
Clafoutis je francúzsky dezert s čerešňami, ale pokojne doň môžete dať bobuľové ovocie, ktoré vám...
Kysnutý koláč s marhuľami, tvarohom a posýpkou
Obľúbený koláč moderátorky Adriany Polákovej, ktorý sa jej spája s detstvom a letom. Keď si...
Zapekaný baklažán na taliansky spôsob
Umyté baklažány nakrájame na plátky hrubé asi dva centimetre. Z oboch strán ich osolíme, pár...
„Brudit“ zo Seliec
Toto jedlo sa pripravuje z niekoľkých druhov rýb a kôrovcov – pri Jadrane z takých, ktoré...
Krupicová kaša s čerstvým ovocím
V hrnci zmiešame mlieko, smotanu, krupicu, cukor, soľ a necháme asi 15 minút...
Jogurtový krém s ovocím a orieškami
Aby ste sa stali hviezdami domácej párty či rodinnej oslavy, nemusíte hodiny vypekať. Máme pre vás nápad, ...
Torta Frankopan
Torta či zákusok Frankopan je typickým dezertom pre región Crikvenice a pochádza ešte z čias vládnutia rodiny Frankopan....
Soesjes - snack z odpaľovaného cesta dochuteného syrom
Tento malý snack milujú najmä Holanďania. Jedia ho k pivku, večer, keď sa stretávajú s priateľmi či s rodinou....
Zapečené ovocie pod snehovou krustou
Tento dezert si vychutnáte horúci aj studený, neodolateľnú vôňu mu dodá štipka škorice alebo mletého kardamómu....
Pizza s kozím syrom a broskyňami
Čerstvé broskyne najlepšie chutia odtrhnuté zo záhrady, no skúste ich použiť aj do tejto zaujímavej pizze....
Choux - francúzske veterníčky
Pripravíme si základné odpaľované cesto, recept nájdete tu. Plechy na pečenie vystelieme silikónovou podložkou alebo...
Základný recept na odpaľované cesto
Premeňte svoju kuchyňu na pravú parížsku patisseriu a naučte sa s pripravovať dokonalé odpaľované cesto....
Somlói halušky
Tento dezert, ktorý patrí do zlatého fondu maďarského cukrárenského umenia, je pomerne prácny na prípravu,...
Jahodové trifle s granolou
Tento vrstvený pohár môžete pripraviť nielen z jahôd, skvelý bude s akýmkoľvek ovocím.
Čokoládová guľa s vanilkovou zmrzlinou a horúcimi malinami
Chcete sa osviežiť v horúcom lete? Vyskúšajte tajný recept Hotela Kaštieľ Mojmírovce.
Jeseter so špenátovým pyré, zemiakovým gratinom a s parmezánovými čipsami
Rybu umyjeme, osušíme a narežeme na porcie. Potom ju osolíme, okoreníme a trochu potrieme...