redakcia fotka

@redakcia

redakciaBratislava5609 dní na Vareche
Pod touto prezývkou komunikuje tím ľudí okolo Varecha. sk s používateľmi portálu. Ak nám chceš niečo odkázať, použi funkciu "Upozorni admina" alebo nám... Viac »
prazdny

Clafoutis s čučoriedkami

Koláče

Clafoutis je francúzsky dezert s čerešňami, ale pokojne doň môžete dať bobuľové ovocie, ktoré vám...

prazdny

Kysnutý koláč s marhuľami, tvarohom a posýpkou

Koláče

Obľúbený koláč moderátorky Adriany Polákovej, ktorý sa jej spája s detstvom a letom. Keď si...

prazdny

Zapekaný baklažán na taliansky spôsob

Bezmäsité jedlá

Umyté baklažány nakrájame na plátky hrubé asi dva centimetre. Z oboch strán ich osolíme, pár...

prazdny

„Brudit“ zo Seliec

Hlavné jedlá

Toto jedlo sa pripravuje z niekoľkých druhov rýb a kôrovcov – pri Jadrane z takých, ktoré...

prazdny

Krupicová kaša s čerstvým ovocím

Dezerty

V hrnci zmiešame mlieko, smotanu, krupicu, cukor, soľ a necháme asi 15 minút...

prazdny

Jogurtový krém s ovocím a orieškami

Dezerty

Aby ste sa stali hviezdami domácej párty či rodinnej oslavy, nemusíte hodiny vypekať. Máme pre vás nápad, ...

prazdny

Éclairs so slaným karamelom

Dezerty

Pripravíme si základné odpaľované cesto, recept nájdete tu.

prazdny

Torta Frankopan

Torty

Torta či zákusok Frankopan je typickým dezertom pre región Crikvenice a pochádza ešte z čias vládnutia rodiny Frankopan....

prazdny

Soesjes - snack z odpaľovaného cesta dochuteného syrom

Slané chuťovky

Tento malý snack milujú najmä Holanďania. Jedia ho k pivku, večer, keď sa stretávajú s priateľmi či s rodinou....

prazdny

Zapečené ovocie pod snehovou krustou

Dezerty

Tento dezert si vychutnáte horúci aj studený, neodolateľnú vôňu mu dodá štipka škorice alebo mletého kardamómu....

prazdny

Pizza s kozím syrom a broskyňami

Bezmäsité jedlá

Čerstvé broskyne najlepšie chutia odtrhnuté zo záhrady, no skúste ich použiť aj do tejto zaujímavej pizze....

prazdny

Choux - francúzske veterníčky

Dezerty

Pripravíme si základné odpaľované cesto, recept nájdete tu. Plechy na pečenie vystelieme silikónovou podložkou alebo...

prazdny

Základný recept na odpaľované cesto

Dezerty

Premeňte svoju kuchyňu na pravú parížsku patisseriu a naučte sa s pripravovať dokonalé odpaľované cesto....

prazdny

Somlói halušky

Dezerty

Tento dezert, ktorý patrí do zlatého fondu maďarského cukrárenského umenia, je pomerne prácny na prípravu,...

prazdny

Jahodové trifle s granolou

Dezerty

Tento vrstvený pohár môžete pripraviť nielen z jahôd, skvelý bude s akýmkoľvek ovocím.

prazdny

Čokoládová guľa s vanilkovou zmrzlinou a horúcimi malinami

Dezerty

Chcete sa osviežiť v horúcom lete? Vyskúšajte tajný recept Hotela Kaštieľ Mojmírovce.

prazdny

Jeseter so špenátovým pyré, zemiakovým gratinom a s parmezánovými čipsami

Hlavné jedlá

Rybu umyjeme, osušíme a narežeme na porcie. Potom ju osolíme, okoreníme a trochu potrieme...