Hráškové pyré
Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, 13. júna 2023
mesačník Varecha, 13. júna 2023
Foto: Kulinární studio MAFRA
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hrášok vysypeme do menšieho hrnca, zalejeme smotanou a na miernom ohni varíme 5 minút.
- 2
Listy mäty odtrhneme, najemno nasekáme a zmiešame s olejom.
- 3
Do uvareného hrášku pridáme maslo a nahrubo ho rozmixujeme na pyré. Ochutíme soľou. Na tanieri pokvapkáme mätovým olejom.
Tiež pyré:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu