Pizza raz dva tri
Aj keď ma určite ukrižujete, že toto nie je pizza, tak vám dám za pravdu. Ja robievam pizzu, ktorej cesto robím večer...
Čokoládové pralinky s bezlepkovými sušienkami, pistáciami a lyofilizovanými malinami
Čo takto vyrobiť si domácu bonboniéru? Skúste náš dnešný recept na čokoládové pralinky a budete sa čudovať, aké je to jednoduché....
Bábovka s lieskovcami
Žĺtky vyšľaháme s kryštálovým cukrom. Pridáme olej, minerálku a múku zmiešanú s práškom do pečiva....
Fašírky so sírovcom
Mäsové fašírky obohatené o sírovec - výbornú hubu, ktorá rastie na listnatých stromoch.
Ryža s klobásou a hubami
Ryža s klobásou a hubami je recept, ktorý spája intenzívne chute a dokonalé textúry a ponúka nezabudnuteľný gastronomický zážitok....
Zelerový krém s restovanou červenou repou
Polievka, ktorú predstavil priamo pred kamerami šéfkuchár Ján Duda v slovenskom filme Dokonalosť sama.
Hroznové želé
Či už na chlebíku s maslom alebo ako skvelú prílohu k syrom a čerstvej bagete, hroznové...
Lievance USA s kokosovou penou a malinovým pyré
Sú to lievance väčšieho typu tzv. americké. So špeciálnou, ale veľmi chutnou penou a...
Pečená zelenina s rybou
Zelenina a ryba sú výbornou kombináciou. V letných horúčavách dodajú telu to, čo potrebuje, a nezaťažia ho....
Jesenný šalát s vyprážanou mozzarellou v bezlepkovej strúhanke
Tento jesenný šalát vás zasýti, zahreje a dodá potrebnú energiu. Je to akási ľahšia náhrada klasického hlavného jedla, ktorú si môžete bez výčitiek dopriať aj na večeru....
Feniklové arancini s krabími tyčinkami
Zbytkové rizoto, plus čokoľvek tam napcháš a vypražíš, bonus je ťahavý syr vo vnútri.
Krémová hrachová so slaninovou chuťou
Tento recept je pravdepodobne z Čiech, odkiaľ ho doniesla moja mama. Je to veľká mňamka...
Praženica s čerstvými májovkami na slanine
Dnešná perfektná skoršia večera z čerstvých tanečníc májových, ktoré nazbieral manžel.
Grilovaný burger
Obľúbená pochúťka mladších generácií má naozaj čo ponúknuť všetkým milovníkom grilovania....
Bezlepkový chlieb s medvedím cesnakom
V období medvedieho cesnaku je toto pastva pre chuťové poháriky. Chlebík je nenáročný a pokojne medvedieho cesnaku môžete pridať podľa chuti aj viac....
Bezlepkové muffiny s orechami a malinami
Na raňajky, na desiatu, do ruksaku na výlet, na olovrant – presne na toto všetko sa zíde recept na tieto chutné bezlepkové mafinky s malinami a orechami....
Pistáciová baklava rýchlo a jednoducho
Lahodný, tak trocha orientálny zákusok, ktorý si doma v zjednodušenej verzii s nami upečiete super...
Karí zo zelených papričiek
Bharela marcha nu shaak. Jedlo z oblasti Guyarat, najzápadnejšej časti Indie. Ja som použila...
Veľké „ravioly“ s ostriežom a so špenátom
Z múky, vajec, žĺtka a vody vypracujeme cesto, ktoré necháme odležať asi hodinu v chladničke....
Krevetový koktail
Party shocker, ktorý sa už dávno nepapá len v obleku a večerných šatách.
Ovsený koláč s višňami a čokoládou
Banán rozpučíme vidličkou. Pridáme vajce, jogurt, med, ovsené vločky, proteín a prášok...
Mandľovo-pomarančové hviezdy
Všetky suché suroviny najprv spolu zmiešame (múka, cukor, mleté mandle, prášok do pečiva)...
Špagety s pórom
Špagety sú jedny z najobľúbenejších cestovín. Môžeme ich však pripraviť aj trocha netradične, tak, ...
Nepečený smotanový dezert s piškótami a ovocím
Jednoduchý, chutný koláč na horúce letné dni, ktorý si ihneď zamilujete!
Návod ako predvariť hroznové listy na sarmu
Hroznové listy sa často plnia rôznymi plnkami. V tomto videu by som sa s vami rada podelila, ako si ich veľmi jednoducho nazbierate aj vy doma a ako ich treba predvariť....
Cukety plnené dubáčikmi
Dubáky sú veľmi vďačné huby. Nemusia sa len sušiť alebo dávať do kapustnice, ich použitie...
Fazuľka s vajíčkami
Jednoduchý recept na prípravu zelenej fazuľky. Poslúži ako rýchla letná večera.
Toskánsky cuketový koláč
Netradičný chutný koláč, recept som našla v starom časopise. Pečie sa z čerstvej cukety.
Bezlepkové čokoládové madlenky
Výborná vec - tieto bezlepkové čokoládové madlenky. Jemný koláčik, ktorý sa priam rozplýva v ústach....
Farebné bedle
Mnoho ľudí bedle nezbiera a ak, tak ich iba vyprážajú. Ale z bedlí sa dá...