Pikantná teplá natierka

aresko - bez fotkyaresko, 28. októbra 2009

Tento recept som okukal od Slovenky žijúcej aj 30 rokov v Čechách. Je veľmi rýchly, väčšina domácnosti má potrebné suroviny a hodí sa na Zobraziť celý popisTento recept som okukal od Slovenky žijúcej aj 30 rokov v Čechách. Je veľmi rýchly, väčšina domácnosti má potrebné suroviny a hodí sa na rýchle teplé jedlo na večer, po čom sa žiada aj niečo zapiť ( dobré vínečko a pod.). Hostia si vždy vypýtajú návod.

4
porcie
3 minút
príprava
7 minút
tepelná úprava

Suroviny

190 g
2 ks
1 ks
1 lyžica
2 lyžice
1 lyžička
4 krajce




Postup

  1. 1

    Očistenú a na jemno pokrájanú stredne veľkú cibuľu speníme na masti do sklovitá. Vyklopíme paštétu z konzervy a miešame na cibuľke až sa rozpustí. Rozbijeme do toho 2 vajcia, rozmiešame, pridáme horčicu a mleté korenie. Dochutíme štipkou soli.

  2. 2

    Túto horúcu zmes natrieme na polky krajcov čerstvého chleba a podávame. Môžme ešte ozdobiť kučeravým petržlenom a pod.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia