Tento recept som okukal od Slovenky žijúcej aj 30 rokov v Čechách. Je veľmi rýchly, väčšina domácnosti má potrebné suroviny a hodí sa na Zobraziť celý popisTento recept som okukal od Slovenky žijúcej aj 30 rokov v Čechách. Je veľmi rýchly, väčšina domácnosti má potrebné suroviny a hodí sa na rýchle teplé jedlo na večer, po čom sa žiada aj niečo zapiť ( dobré vínečko a pod.). Hostia si vždy vypýtajú návod.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistenú a na jemno pokrájanú stredne veľkú cibuľu speníme na masti do sklovitá. Vyklopíme paštétu z konzervy a miešame na cibuľke až sa rozpustí. Rozbijeme do toho 2 vajcia, rozmiešame, pridáme horčicu a mleté korenie. Dochutíme štipkou soli.
- 2
Túto horúcu zmes natrieme na polky krajcov čerstvého chleba a podávame. Môžme ešte ozdobiť kučeravým petržlenom a pod.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu