15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na rezančeky, cibuľu pokrájame nadrobno a dáme na olej, pridáme mäso a dusíme do mäkka.
- 2
Zo zemiakového cesta utvoríme placku veľkosti taniera a usmažíme na platni, alebo na oleji ako lokšu. Hotové lokše jemne pomastíme a zakryjeme, prípadne dáme do rúry aby nevychladli.
- 3
Ak je mäso hotové, pridáme vajcia, ktoré "zašprúdlujeme" a potom pridáme postrúhaný syr, čím nám vznikne masa, ktorú osolíme a okoreníme podľa chuti a pridáme červenú mletú papriku.
- 4
Na tanier položíme placku do polovice naložíme zmes, druhou polovicou prekryjeme, polejeme kečupom a môžeme podľa vlastnej fantázie ešte ozdobiť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu