Južná dobrota s kapustou

redakcia - fotkaredakcia, 25. januára 2010

Suroviny

400 g
400 g
3 ks
120 g
50 g
100 ml
10 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso pomelieme, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, mletú červenú papriku, múku a polovičné množstvo oleja. Vzniknutú zmes osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a asi 3 minúty dusíme. Na zvyšnom oleji udusíme kapustu.

  2. 2

    Na pekáč ukladáme striedavo vrstvu mäsa a kapusty. Zalejeme vodou a pečieme v stredne vyhriatej rúre. Keď sa voda odparí a kapusta je dostatočne mäkká, pridáme rozšľahané vajcia a prudko zapečieme.

  3. 3

    Podávame s varenými zemiakmi posypanými nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Zapíjame pivom.

Diskusia k receptu