4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
250 ml |
|
3-4 ks |
|
750 ml |
|
hrsť |
|
|
|
1 ks |
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Zemiaky ošúpeme, nakrájame na kocky a dáme variť do 250 ml osolenej vody. Po 5 minútach k nim pridáme nakrájané šampiňóny. Keď je všetko mäkké, dolejeme to mliekom podľa potreby.
- 2
Keď mlieko začne vrieť, zahustíme všetko polohrubou múkou rozhabarkovanou v troche mlieka s vajcom. Necháme prejsť varom, dochutíme soľou a octom.
- 3
Nakoniec vmiešame nasekaný kôpor.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Jeden komentár