Zalejvanda

redakcia - fotkaredakcia, 4. decembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 ml
3-4 ks
750 ml
 hrsť
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zemiaky ošúpeme, nakrájame na kocky a dáme variť do 250 ml osolenej vody. Po 5 minútach k nim pridáme nakrájané šampiňóny. Keď je všetko mäkké, dolejeme to mliekom podľa potreby.

  2. 2

    Keď mlieko začne vrieť, zahustíme všetko polohrubou múkou rozhabarkovanou v troche mlieka s vajcom. Necháme prejsť varom, dochutíme soľou a octom.

  3. 3

    Nakoniec vmiešame nasekaný kôpor.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: