Vňať koriandrová čerstvá

Vňať koriandrová čerstvá ako ingrediencia v receptoch:

  • Mangovo-krevetový šalát

    Mangovo-krevetový šalát

    Niečo z mojej obľúbenej vietnamskej kuchyne :)

  • Japonské mäsové taštičky Gyoza

    Japonské mäsové taštičky Gyoza

    Gyoza taštičky okrem ramenu a sushi patria medzi u nás už známe a obľúbené japonské jedlá. Namáčajú sa do omáčky, väčšinou je to sójová omáčka zmiešaná s ryžovým octom alebo sladko-pikantná omáčka. Ja preferujem vietnamskú...

  • Krém s maslovoorieškovou tekvicou (fotorecept)

    Krém s maslovoorieškovou tekvicou (fotorecept)

    Variant s „hokkaido“ tekvicou, sa mi zapáčil od našej Kočky @tinca a neľutujem, že som na jej rcp „naletel“! Veľmi pekne jej ďakujem a Vám si dovoľujem predstaviť svoj variant. Použil som „butternut squash“ (maslovoorieškovú -...

  • Šošovicová nátierka

    Šošovicová nátierka

    Sosovicu (ja som pouzila Toor dal, ale rovnako to funguje s oranzovou, ktora je na Slovensku dostupna) preplachneme, dame do hrnca a zalejeme asi 200ml vody, pridame kurkumu a vodu privedieme k varu. Sosovicu...

  • Mandľové karí s baby kukuričkami (fotorecept)

    Mandľové karí s baby kukuričkami (fotorecept)

    Baby kukuricky umyjeme a vlozime do hrnca s vodou a kurkumou. Vodu privedieme do varu a kukuricky varime 10 minut. Potom ich vyberieme a odlozime bokom do dalsieho pouzitia. Vychladnute pokrajame. Kym sa varia kukuricky,...

  • Zemiakové karí (fotorecept)

    Zemiakové karí (fotorecept)

    Zemiaky uvarime v supke domakka (nerozvarime). Nechame vychladnut a pokrajame na "kocky".

  • Šošovicovo-paradajková polievka s cícerom (fotorecept)

    Šošovicovo-paradajková polievka s cícerom (fotorecept)

    Cicer si na noc namacame a rano uvarime v tlakovom hrnci domakka. Trva to maximalne 20 minut.

  • Červená fazuľová omáčka aj pre začiatočníkov

    Červená fazuľová omáčka aj pre začiatočníkov

    Niekedy sa stáva, že príde čas, keď treba zápasiť s prievanom v peňaženke, alebo skrátka nestíhate... Treba improvizovať, ale chutne. Táto omáčka sa výzorom aj chuťou podobá chilli, avšak predsa to chilli nie...

  • Teplý šalát z mungo fazuliek (fotorecept)

    Teplý šalát z mungo fazuliek (fotorecept)

    Inspiroval ma recept od Jarka Zideka.

  • Dal Palak

    Dal Palak

    Nedávno som bola s priateľmi na prezentácii - kurze Indickej Ajurvédskej kuchyne v BA v Ganesh Utsav a bolo skvele. Občas tam zájdem na menu, priatelia tam boli prvýkrát a ja som bola rada, že sa...



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist