Jogurtová marináda na grilované mäso
			   Jana Štrbková
mesačník Varecha, 11. augusta 2023
		   
		   mesačník Varecha, 11. augusta 2023

Foto: Shutterstock
Výborná na kotlety z bravčového aj jahňacieho mäsa.
6
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Bylinky umyjeme, osušíme, lístky odtrhneme a najemno nasekáme. Limetku dôkladne umyjeme a osušíme, kôru nastrúhame a šťavu vytlačíme, cesnak ošúpeme a pretlačíme.
- 2
 Všetky suroviny zmiešame s jogurtom. Dochutíme mletou rímskou rascou, soľou, mletým čiernym korením a čili.
- 3
 Marináda je výborná na marinovanie kotliet z bravčového aj jahňacieho mäsa.
Tiež marináda:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





 


Diskusia k receptu