Jogurtová marináda na grilované mäso
Jana Štrbková
mesačník Varecha, 11. augusta 2023
mesačník Varecha, 11. augusta 2023

Foto: Shutterstock
Výborná na kotlety z bravčového aj jahňacieho mäsa.
6
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Bylinky umyjeme, osušíme, lístky odtrhneme a najemno nasekáme. Limetku dôkladne umyjeme a osušíme, kôru nastrúhame a šťavu vytlačíme, cesnak ošúpeme a pretlačíme.
- 2
Všetky suroviny zmiešame s jogurtom. Dochutíme mletou rímskou rascou, soľou, mletým čiernym korením a čili.
- 3
Marináda je výborná na marinovanie kotliet z bravčového aj jahňacieho mäsa.
Tiež marináda:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu