Thai polievka pre pomalý hrniec
Recept pre pomalý hrniec.
8
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
480 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 2 ks |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks biela |
|
| 1 PL |
|
| 4 strúčiky |
|
| 200 g |
|
| 4 pl |
|
| 2 pl |
|
| 1 pl |
|
| 700 ml |
|
| 4 ks |
|
| 2 konzervy |
|
|
|
|
| (vermicelli) |
|
|
|
Postup
-
1
Do pomalého hrnca dáme na tenké kolieska nakrájanú mrkvu, nakrájanú papriku, nastrúhaný zázvor, pretlačené strúčiky cesnaku, na drobno nakrájanú cibuľu, červenú karí pastu, rybaciu omáčku, sójovú omáčku, hnedý cukor a kuracie prsia. Všetko premiešame a zalejeme vývarom. Zapneme režim low a varíme 8 hodín.
- 2
30 minút pred dovarením kuracie mäso rozoberieme na kúsky a následne pridáme kokosové mlieko a necháme dôjsť do konca režimu.
- 3
Pripravíme si podľa návodu vermicelli. Polievku nalejeme do misiek pridáme cestovinu, limetku a koriander a môžeme podávať.
Tiež polievka:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









I já!! :-)