Grilované kuracie prsia
Grilované kuracie prsia

Prsičká s grilovaným feniklom a so salsou

František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince****, 28. júna 2017
Prsičká s grilovaným feniklom a so salsou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
1 ks
Marináda:
1 rozdrvený strúčik
Salsa:
150 g (len dužina)
1 ks (nakrájaný na kocky)
100 g
50 ml
1 ks




Postup

  1. 1

    Na marinádu zmiešame všetky suroviny a potrieme ňou prsia a fenikel. Na salsu premiešame paradajky, zeler a olivy s olejom, dochutíme tymianom, soľou a citrónovou šťavou, odložíme.

  2. 2

    Kuracie prsia a fenikel položíme na rozohriaty gril a grilujeme z každej strany šesť minút. Prsia necháme päť minút odpočívať a podávame s nakrájaným feniklom a so salsou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia