Šalát so srňacou filetou

podravka - fotkapodravka, 1. augusta 2017 10:00. Tento recept je komerčný recept.
Ďalšie recepty »
Šalát so srňacou filetouFoto: podravka

Srňacina podávaná so špenátom a jablkami preliata zálievkou z citrónovej šťavy, horčice a korenín vytvorí perfektnú kombináciu, ktorú si určite zamilujete.

4
porcie
30 min
príprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Srňaciu filetu očistíme, umyjeme a osušíme papierovou utierkou.

  2. 2

    Posypeme Podravkou grill classic, zalejeme 40 ml olivového oleja a necháme postáť 30 minút.

  3. 3

    Takto pripravené mäso dáme na dobre vyhriaty gril alebo do grilovacej panvice a ugrilujeme zo všetkých strán do želanej prepečenosti. Zložíme z ohňa a necháme v teple.

  4. 4

    Zmiešame citrónovú šťavu, horčicu, tymian, bazalku, chilli, olivový olej, trochu soli a korenia a dobre premiešame.

  5. 5

    Do misky dáme umytý špenát, pridáme jablká nakrájané na tenké plátky, mäso nakrájané na malé kúsky, prelejeme zálievkou, premiešame a ihneď podávame.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist