Pikantné rebierka
Foto: podravka
Milujete rebierka, ale hľadáte nejaký nový recept na ich prípravu? Vyskúšajte náš recept a pripravte si ich vo vynikajúcej marináde. Budete sa zalizovať.
porcie
príprava
Postup
-
1
Rebierka z jednej aj druhej strany trošku narežeme, aby sa marináda poriadne prepojila s mäsom. Potom ich dáme do plytkej misky.
- 2
Všetky ingrediencie na marinádu spolu poriadne zmiešame, pripravenú marinádu vylejeme na rebierka a zakryjeme. Necháme postáť min 12 hod, aby sa chute poriadne prepojili, raz za čas môžeme rebierka otočiť.
- 3
Rebierka vyberieme z marinády, trošku osušíme, ale marinádu nevylievame. Rebierka grilujeme na dobre rozpálenom grile, dokým nebudú zlato-hnedé. Počas grilovania polievame rebierka zvyšnou marinádou.
- 4
Hotové rebierka podávame s pečenými zemiakmi a šalátom podľa vašej chuti.
Tiež rebrá:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Gin je súčasťou marinády. Bod 2: Všetky ingrediencie na marinádu zmiešame.