Grilované rebrá
Grilované rebrá

Pikantné rebierka

podravka - fotkapodravka, 3. júna 2017. Komerčný recept.
Pikantné rebierka
Foto: podravka

Milujete rebierka, ale hľadáte nejaký nový recept na ich prípravu? Vyskúšajte náš recept a pripravte si ich vo vynikajúcej marináde. Budete sa zalizovať.

4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

1 kg
Marináda:
6 PL
4 PL
2 PL
6 PL
4 PL
1 PL sušený
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rebierka z jednej aj druhej strany trošku narežeme, aby sa marináda poriadne prepojila s mäsom. Potom ich dáme do plytkej misky.

  2. 2

    Všetky ingrediencie na marinádu spolu poriadne zmiešame, pripravenú marinádu vylejeme na rebierka a zakryjeme. Necháme postáť min 12 hod, aby sa chute poriadne prepojili, raz za čas môžeme rebierka otočiť.

  3. 3

    Rebierka vyberieme z marinády, trošku osušíme, ale marinádu nevylievame. Rebierka grilujeme na dobre rozpálenom grile, dokým nebudú zlato-hnedé. Počas grilovania polievame rebierka zvyšnou marinádou.

  4. 4

    Hotové rebierka podávame s pečenými zemiakmi a šalátom podľa vašej chuti.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 2 komentáre