Recepty, kde je pivo tmavé Steiger 11%
Údená krkovička na cibuľke
Jednoduchý a chutný recept ako spracovať údenú krkovičku, dobré pohostenie pre návštevu alebo pivnú partiu.
Divoké hovädzie s hrubozrnnou horčicou na čiernom pive
Výborný a jednoduchý recept, určite som ho nerobil naposledy. Našiel som ho na internete, ...
Králik s bravčovými výpečkami na čiernom pive s moravskou kapustou
Mal som v mrazničke porcie domáceho králika, rozhodoval som sa či bude na smotane alebo perkelt....
Jablkovo-rebarborová štrúdľa z pivného cesta
Z uvedených surovín vypracujeme cesto,
ktoré potrieme maslom a necháme prikryté
odpočívať 30 minút pri izbovej teplote...
Vanilkový cupcake s pivným krémom
Zmäknuté maslo vyšľaháme s cukrom, so žĺtkami a s dužinou z vanilkového struku. Pridáme múku,...
Bôčik so slivkovo-pivovou omáčkou a s bryndzovou kroketou
Bravčový bôčik deň dopredu dobre namarinujeme so soľou, s posekaným rozmarínom, pretlačeným cesnakom a korením....
Irish stew - národné jedlo Írska
V 16. storočí si prvýkrát našli cestu do Severného Írska zemiaky. Rýchlo sa osvedčili a stali...
Bravčová pečeň s cibuľovým pyré a karamelizovanými jablkami
Zabíjačka patrí
k pokladom slovenskej
gastronómie. Nie je len
o hodovaní, ale aj o tradíciách
a osobitej atmosfére.
Pri...
Sviečkovica v pivnej omáčke so zemiakovo-oškvarkovým závinom
Bravčovú sviečkovicu osolíme,
okoreníme, opečieme a dáme
do rúry pri nízkej teplote asi
80 °C piecť 20 minút....
Fish & Chips trocha inak
Preosiatu cícerovú múku vsypeme do hrnca a zalejeme vlažnou vodou v pomere 1:2. Na miernom plameni...
Bravčová krkovička s tmavým pivom
Χοιρινή τηγανιά με μαύρη μπύρα.
Výborná chuťovka z gréckej kuchyne.
Líčka na fenikli s bryndzovými gnocchi
V hrnci sprudka opečieme očistené líčka a vyberieme ich. V tom istom hrnci dohneda skaramelizujeme cibuľu,...
Welsh rarebit
https://en. wikipedia. org/wiki/Welsh_rarebit
Velmi stary krcmovy recept - topinka so syrom (ma vela variacii).
Krkovice na medu a hořčici
Krkovice je šťavnatá, nikdy není suchá a tvrdá jako třeba maso z kýty. Upravovat jde...
Bravčové koleno na pive s pórom
Bravčové koleno naň je tu viac receptov no na takýto nie je. Varil som ho pred...
Voňavé raky
Priprava sa deli podla toho, ci mame rakov cerstvych , ci mrazenych. Ak mrazenych, vyvar robit netreba,...
Morčacie prsia v masle vykúpané
Nápad na obed je kombinácia karfiolovového šalátu od @kecemis a receptu na stránke
inkitchenopen, ktorý bol...
Krvavnička s jesenným ovocím a pivným šodó
Z rovnakých surovín vždy iné jedlo – v našej reštaurácii to platí na sto percent. Pripraviť...
Bravčové pliecko lakované sirupom z tmavého piva
Prečo opité bravčové pliecko? V tomto recepte som použila tmavé pivko, z ktorého som najprv
spravila...
Pytliacka paštéta
Dnes keď si prečíta človek zloženie kupenskej paštéty naskakuje husia koža... mechanicky
separované mäso, ...
Cholesterolová vražda
Táto papina dostala názov podľa svojho vzhľadu po dokončení, ale pre nás, ktorí sa...
Údená krkovička na cibuľke
Jednoduchý a chutný recept ako spracovať údenú krkovičku, dobré pohostenie pre návštevu alebo pivnú partiu.
Divoké hovädzie s hrubozrnnou horčicou na čiernom pive
Výborný a jednoduchý recept, určite som ho nerobil naposledy. Našiel som ho na internete, ...
Králik s bravčovými výpečkami na čiernom pive s moravskou kapustou
Mal som v mrazničke porcie domáceho králika, rozhodoval som sa či bude na smotane alebo perkelt....
Jablkovo-rebarborová štrúdľa z pivného cesta
Z uvedených surovín vypracujeme cesto, ktoré potrieme maslom a necháme prikryté odpočívať 30 minút pri izbovej teplote...
Vanilkový cupcake s pivným krémom
Zmäknuté maslo vyšľaháme s cukrom, so žĺtkami a s dužinou z vanilkového struku. Pridáme múku,...
Bôčik so slivkovo-pivovou omáčkou a s bryndzovou kroketou
Bravčový bôčik deň dopredu dobre namarinujeme so soľou, s posekaným rozmarínom, pretlačeným cesnakom a korením....
Irish stew - národné jedlo Írska
V 16. storočí si prvýkrát našli cestu do Severného Írska zemiaky. Rýchlo sa osvedčili a stali...
Bravčová pečeň s cibuľovým pyré a karamelizovanými jablkami
Zabíjačka patrí k pokladom slovenskej gastronómie. Nie je len o hodovaní, ale aj o tradíciách a osobitej atmosfére. Pri...
Sviečkovica v pivnej omáčke so zemiakovo-oškvarkovým závinom
Bravčovú sviečkovicu osolíme, okoreníme, opečieme a dáme do rúry pri nízkej teplote asi 80 °C piecť 20 minút....
Fish & Chips trocha inak
Preosiatu cícerovú múku vsypeme do hrnca a zalejeme vlažnou vodou v pomere 1:2. Na miernom plameni...
Bravčová krkovička s tmavým pivom
Χοιρινή τηγανιά με μαύρη μπύρα. Výborná chuťovka z gréckej kuchyne.
Líčka na fenikli s bryndzovými gnocchi
V hrnci sprudka opečieme očistené líčka a vyberieme ich. V tom istom hrnci dohneda skaramelizujeme cibuľu,...
Welsh rarebit
https://en. wikipedia. org/wiki/Welsh_rarebit Velmi stary krcmovy recept - topinka so syrom (ma vela variacii).
Krkovice na medu a hořčici
Krkovice je šťavnatá, nikdy není suchá a tvrdá jako třeba maso z kýty. Upravovat jde...
Bravčové koleno na pive s pórom
Bravčové koleno naň je tu viac receptov no na takýto nie je. Varil som ho pred...
Voňavé raky
Priprava sa deli podla toho, ci mame rakov cerstvych , ci mrazenych. Ak mrazenych, vyvar robit netreba,...
Morčacie prsia v masle vykúpané
Nápad na obed je kombinácia karfiolovového šalátu od @kecemis a receptu na stránke inkitchenopen, ktorý bol...
Krvavnička s jesenným ovocím a pivným šodó
Z rovnakých surovín vždy iné jedlo – v našej reštaurácii to platí na sto percent. Pripraviť...
Bravčové pliecko lakované sirupom z tmavého piva
Prečo opité bravčové pliecko? V tomto recepte som použila tmavé pivko, z ktorého som najprv spravila...
Pytliacka paštéta
Dnes keď si prečíta človek zloženie kupenskej paštéty naskakuje husia koža... mechanicky separované mäso, ...
Cholesterolová vražda
Táto papina dostala názov podľa svojho vzhľadu po dokončení, ale pre nás, ktorí sa...