Bravčová krkovička s tmavým pivom fotorecept

hedab - fotkahedab, 21. januára 2017
Bravčová krkovička s tmavým pivom (fotorecept)
Foto: hedab

Χοιρινή τηγανιά με μαύρη μπύρα. Výborná chuťovka z gréckej kuchyne.

6
porcií
20 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
2 ks
3 ks
1 dcl
0,5 dcl
3 ks
1 PL
0,5 l
1 ks
3 vetvičky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Klobásku si nakrájame na kolieska a opražíme na olivovom oleji. Odstavíme nabok.

    Bravčová krkovička s tmavým pivom (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Bravčovú krkovičku nakrájame na kocky, polejeme ol. olejom osolíme a okoreníme. Prudko osmažíme na panvici.

    Bravčová krkovička s tmavým pivom (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Červenú cibuľu nakrájame na štvrťky a rozdelíme na jednotlivé lupienky.

    Bravčová krkovička s tmavým pivom (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Na zatiahnuté mäso pridáme cibuľu, osmaženú klobásku, pridáme bobkový list, lyžicu medu, bujón, balsamico, rozmarínové vetvičky a podlejeme tmavým pivom.

    Bravčová krkovička s tmavým pivom (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Zakryjeme a dusíme asi hodinku.

    Bravčová krkovička s tmavým pivom (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Podávame s ryžou....

    Bravčová krkovička s tmavým pivom (fotorecept) - obrázok 6

Diskusia k receptu

10 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: