Rump steak v pivovej marináde
Jakub Röder a Juraj Mlynek
z reštaurácie Tarpan v Bratislave, 26. januára 2016
z reštaurácie Tarpan v Bratislave, 26. januára 2016
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zmiešame všetky suroviny na marinádu, vložíme do nej steaky a necháme ich cez noc v chladničke marinovať.
- 2
Steaky vytiahneme, osušíme a opekáme na rozohriatej panvici s trochou oleja 4 minúty z každej strany. Potom mäso vyberieme a necháme asi 5 minút odpočívať na teplom mieste.
- 3
Očistíme sladké zemiaky a nakrájame ich na hranolčeky. Oblanšírujeme a pripravíme vo fritéze.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu